Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
In na temo patetičnosti govori patetik, ki ne more preboleti novega mulca na dvorišču.
aplauz.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Kdai bo pa iPhone za 1 € ????
hysterical-1.gif
:rofl

Mate K850 na zalogi???

Nazadnje urejeno:

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
iPhone-a ni problem dobiti.
V Tuševem primeru bi tudi pričakoval ceno 1€.

A kaj, ko nima garancije?!
Aja, saj ne bi bil prvi primer telefonskega aparata v njihovi ponudbi, ki ne bi imel pooblaščenega servisa pri nas.
Za Tejo pač zakoni ne veljajo.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Pa ta Tušmobil je super.
aplauz.gif

Edino subvencija je nesramno nizka, sploh pri paketu, ki sem si ga izbral.
grin1.gif

P.S.: Toliko minut je dejansko nemogoče pokuriti v enem mesecu, tudi če linija laufa 24/7. Edino, če je to po kakšnem drugem koledarju računano ...
confused-1.gif

95197-tus.jpg

Priponke

• 95197-tus.jpg
    95197-tus.jpg
    30,2 KB · Ogledi: 199

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
ne razumem zakaj bi mene motil nov mulec na dvorišču... če tvojo figurativnost prenesemo v realnost mene razvoj konkurence veseli saj bo pripomogla k temu da bomo uporabniki imeli več od tega samo kaj ko je tuš daleč od operaterja ki bi lahko povzročil to

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Pa ta Tušmobil je super.
aplauz.gif

Edino subvencija je nesramno nizka, sploh pri paketu, ki sem si ga izbral.
grin1.gif

P.S.: Toliko minut je dejansko nemogoče pokuriti v enem mesecu, tudi če linija laufa 24/7. Edino, če je to po kakšnem drugem koledarju računano ...
confused-1.gif

Lep paket imaš! Si morda Tušev dobavitelj, ki se je ustrašil, da je "ready to go"?

50 takih pa bo za plače.press

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Brez veze se je sprenevedat. Lepo priznaj sebi in drugim, da ti gre novi mulc na qrac in to je to.
smile-1.gif

Si kdaj pomislil, da ga novi mulc rajca? Prehitevaš z namigovanjem. Tisti organ marsikoga boli še iz časov nerodnega kobacanja Vege.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
rajca niti malo ker gsm račun že dolgo ni moj strošek prav tako tudi aparat ne... 1eur 200 ali pa 1000 mi je tudi čisto vseeno... tudi to ni moj strošek tako da kar se tega tiče verjemi mi je vseeno mi grejo pa "novi mulci" na dvorišču na jetra če se petelinijo in šopirijo potem pa od njih ni nič... samo prazne besede da bi dobili prijatelje... potem seveda pogorijo krivi so vsi ostali ker jim napihnjenci niso bili všeč... še bolj mi grejo pa na [censored] novi mulci ki so se preselili že drugič in se iz prve zgodbe niso nič naučili krivi pa so bili spet vsi ostali...

no tolk na temo novih mulco v resničnem in prenesenem pomenu

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Koliko stanejo klici Simobil - Tuš in Mobitel - Tuš? A pade pod Simobilovo opcijo-mobilni?
Mene kot potencialnega tuševega uporabnika prav malo gane po koliko me kličejo. In če me kličejo simobilovi uporabniki predrago, so si pač sami krivi, da so izbrali takšnega operaterja
wink-1.gif

No no,tolk samozavesti pa ze skodi,klicali te bodo 1 mesec oziroma do takrat ko bodo dobili ponovno racun za placat in bo le ta skoraj 1x vecji zaradi tebe,isto je bilo pri Vegi ko je bila minuta 60sit,klical sem 5x in nikoli vec,itak pa vsi pametni,sploh ko spet koncate pri mobitelu ali simobilu.
pustimocasucas .press

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Za ostale.

A za manjsi paket kot je 50eur/mesec za (n95 1eur)se pa ne da dobit n95?

Umts in ostalih prenosov nima kljub temu da mobitel omrezje uporablja?

N95 se sigurno splaca,samo ce te le nebi silili z 50eur paketom,ker ce tolk ne porabim,potem nisem naredil nic drugega kot kupil n95 na kredit kar pa ne rabim in gsm ki ga nemorem polno uporabljati zaradi pomanjkanja funkcij v omrezju.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kdor me rabi, me bo poklical! Čvekam pa po telefonu tako ali tako ne. Raje v živo ob kozarčku
wink-1.gif

Drugače pa se da dobit pri Tušmobili VSAK telefon v VSAKEM paketu. Samo izbereš telefon in na desni paket ter čas vezave, pa ti napiše njegovo ceno.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kdor me rabi, me bo poklical! Čvekam pa po telefonu tako ali tako ne. Raje v živo ob kozarčku
wink-1.gif

Kot pravim,isto je bilo pri Vegi,vsi pametni glasni a na koncu ste seveda vsi pristali spet na zacetku,ce me razumes.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
wink-1.gif

Glede na to da ne čvekaš po telefonu - si kdaj razmislil, da bi mobitel preprosto vrgel v koš?
wink-1.gif

Cena klica v tušmobil je še kako pomembna! Pripelje do večjega stroška tušmobilovega uporabnika, ker mora več sam klicati, saj ga drugi uporabnika pač neradi kličejo ("kliči ti, saj imaš zastonj klicanje").

Večina novih zagretežev se bodo s tem fenomenom srečevala iz meseca v mesec. Če ne bi bilo tako, bi že zdavnaj vsi prešli na SiMobil, saj je vendar cenejši od Mobitela. Hja, vendar kolikor imaš cenejše klice, tolikor te drugi manj kličejo.

No, mnogo Slovencev pa je tudi takih, ki preprosto ne marajo "reform". In ti bodo vedno ostali pri svojem operaterju.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
prijazno osebje na tusmobilu,kapo dol za to.
aplauz.gif
ni dolgih nosov in ksihtov(v stilu kaj sprasujes neumnosti) ko vprasas stvari ki si jih zelis vedeti.pohvale.

In kaj so ti prodali?
grims-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
potem nisem naredil nic drugega kot kupil n95 na kredit kar pa ne rabim in gsm ki ga nemorem polno uporabljati zaradi pomanjkanja funkcij v omrezju.

To zadnje je tudi meni takoj zasvetilo v oblačku nad glavo. Le da tak telefoni ni le N95, ampak jih je še več...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.