Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
zaenkrat nic, najleps je ko prides v simobil center pa ti zaracunajo poloznico,ce je nimas s seboj
uf-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
zaenkrat nic, najleps je ko prides v simobil center pa ti zaracunajo poloznico,ce je nimas s seboj
uf-1.gif

evil.gif

Pa boš migriru?

p.s. Dej mi po PM stisni telefonsko, ker imam ene tri tvoje, pa nobena ni prava.
frown-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
hysterical-1.gif

Verjameš ali ne, "kliči ti, saj imaš zastonj klicanje" mi ni še nihče rekel
stupid-1.gif
Ajde, mogoče če bi bil star 14 let, bi kakšen sošolec/sošolka znal kaj takšnega izjavit. Res ne morem razumet, zakaj bi zaradi višje cene moral jaz klicat več?! Mesečno imam vedno približno enako dohodnih in odhodnih klicev, račun pa nekje 35€, s tem da je seznam dogodkov vedno dolg vsaj 4 strani in nikoli ne pogledam pri katerem operaterju je klicani. Pa sem uporabljal že vse slovenske operaterje (in virtualce).

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:

No no,tolk samozavesti pa ze skodi,klicali te bodo 1 mesec oziroma do takrat ko bodo dobili ponovno racun za placat in bo le ta skoraj 1x vecji zaradi tebe,isto je bilo pri Vegi ko je bila minuta 60sit,klical sem 5x in nikoli vec,itak pa vsi pametni,sploh ko spet koncate pri mobitelu ali simobilu.
pustimocasucas .press

Mogoče bo to operaterja spodbudilo k hitrejši gradnji svojega lastnega omrežja
cheer.gif

Vsak se odloči kam bo šel... to da je nekdo raje pri simobilu ali mobitelu še ne pomeni da je pametnejši od tistega ki si izbere Tušmobil
zmaga.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Me sploh ne skrbi za migracije - vesel sem, da imamo pestrejšo ponudbo, na katero se bosta morala odzvati tudi M in S, zato koristi tako rekoč vsem.

Ampak vseeno - iz tvoje zgodbe ni za delat zaključkov, realnost kaže drugače.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Men vseeno ni jasno zakaj naj bi TUS uspel Vega pa ni,mogoce so cenej odkupili kar je vega zgradila in bodo probal,ampak brez UMTSov in podobnih prenosov bo slo bolj tezko,sploh pa da bi to lahko v kratkem zrihtal tudi dvomim,ker zgleda da je to problem ce je simobil sele zdaj prisel na UMTS.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
GSM omrežje se gradi, že 40 % prebivalstva pokritega, drugače pa pozabiš da 70 % uporabnikov nuca telefon le za klicanje in nič drugega
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mogoče zato, ker gre za zasebni kapital slovenskega lastnika, ki ima namen in željo dejansko nekaj naredit. Vega je imela postavljeno strategijo in ko ni šlo vse tako kot so si začrtali (o razlogih zdaj ne bi razpravljal, ker je bilo že x-krat obdelano), so začelo stokat in tožit, namesto da bi strategijo prilagodili razmeram na trgu.

EuroDJ: uporabniki HOČEJO storitve, četudi jih ne uporabljajo. To kar si pa ti napisal, je bila pa strategija vege, ki se je izkazala za polom. Močno upam, da Tuš ne bo šel po tej poti...

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Je razlika...

Vega še ni imela prenosa številke (da, vsi bi ohranili staro številko).
Vega ni imela toliko prodajnih mest, kot jih lahko ima Tuš (v vsako trgovino lahko da stojnico).
Vega je bila samo firma za mobilno telefonijo. Tuš lahko kombinira storitve mobilne telefonije z ostalimi dejavnostmi.
Reklama... Tuš pošlje reklame 600.000 gospodinjstvom (vega pa?? študente na ulico..)...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Upam, da bojo tisti, ki jih imam v imeniku toliko pametni, da ne bodo migrirali na TušMobil. Eden je že kot pravkar vidim...
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Jebat ga tud konkurenca je dobr se bo vsaj kaj dogajalo na trgu, tako da ne bo nič počitka oz. zatišja
smile-1.gif
bomo videli kakšne božične akcije pripravljajo operaterji.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Upam, da bojo tisti, ki jih imam v imeniku toliko pametni, da ne bodo migrirali na TušMobil. Eden je že kot pravkar vidim...
confused-1.gif
Če misliš mene, se motiš. Pri bivšem monopolistu me drži samo ena stvar (ki pa jo vsi ostali operaterji in virtualci praktično zanemarjajo) - skoraj free internet on the road (sploh zdaj ko je 1gb mesečno gratis
cool-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:

confused-1.gif
Če misliš mene, se motiš. Pri bivšem monopolistu me drži samo ena stvar (ki pa jo vsi ostali operaterji in virtualci praktično zanemarjajo) - skoraj free internet on the road (sploh zdaj ko je 1gb mesečno gratis
cool-1.gif

Če pa neki tu opevaš TušMobil pa sem pomislu... Saj če dam tvojo telefonsko na NPCH še vedno pokaže mobitel...

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Saj ga ne opevam. Samo nekateri ga na veliko pljuvajo, meni se zdi pa njihova ponudba zelo dobra. Sploh za vse, ki so izpadli iz itak/orto paketov.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
trenutno je v Ljubljani zmanjkalo Nokij N95
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zaloga pa je bila,...
uf-1.gif

kr neki,...

koliko je sedaj bilo aktivacij od 31.10.,... pri nas smo jih devetindevetdesetega šteli v tisoč pa vi?

b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.