zaenkrat nic, najleps je ko prides v simobil center pa ti zaracunajo poloznico,ce je nimas s seboj
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
zaenkrat nic, najleps je ko prides v simobil center pa ti zaracunajo poloznico,ce je nimas s seboj
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
No no,tolk samozavesti pa ze skodi,klicali te bodo 1 mesec oziroma do takrat ko bodo dobili ponovno racun za placat in bo le ta skoraj 1x vecji zaradi tebe,isto je bilo pri Vegi ko je bila minuta 60sit,klical sem 5x in nikoli vec,itak pa vsi pametni,sploh ko spet koncate pri mobitelu ali simobilu.
pustimocasucas .press
Če misliš mene, se motiš. Pri bivšem monopolistu me drži samo ena stvar (ki pa jo vsi ostali operaterji in virtualci praktično zanemarjajo) - skoraj free internet on the road (sploh zdaj ko je 1gb mesečno gratisCitat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Upam, da bojo tisti, ki jih imam v imeniku toliko pametni, da ne bodo migrirali na TušMobil. Eden je že kot pravkar vidim...
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Če misliš mene, se motiš. Pri bivšem monopolistu me drži samo ena stvar (ki pa jo vsi ostali operaterji in virtualci praktično zanemarjajo) - skoraj free internet on the road (sploh zdaj ko je 1gb mesečno gratisCitat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Upam, da bojo tisti, ki jih imam v imeniku toliko pametni, da ne bodo migrirali na TušMobil. Eden je že kot pravkar vidim...