Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Bomo videli v roku 3 let kdo ma prav..A vedi da Telemach take cenovne politike ne bo vodil kot jo je Tušmobil...kmalu bo znano kake namere majo
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Bomo videli v roku 3 let kdo ma prav..A vedi da Telemach take cenovne politike ne bo vodil kot jo je Tušmobil...kmalu bo znano kake namere majo
Če bo prevladala čista logika Telemacha, potem obstaja verjetnost dviga cen vsako leto, ne veliko ampak mal pa pomal, vendar tiste cene, ki niso kaj prida oglaševane. Sicer pa večja verjtnost je ta, da cene mobilnih storitev in paketov bodo zniževali ali zapakirali na nižje, medetem ko storitve fiksne storitve na gor, na koncu ko povlečeš črto bo še zmeraj ugodneje naspram konkurence, vsaj do sedaj so tako ravnali, vsako letno dvigovanje cene nekje v avgustu 1-2€ na njihove fiksne storitve, venda še vedno ceneje od konkurence, kar se tiče TV-ja.
Mobilna je druga zadeva, če se bodo hecali bodo zelo hitro padli na realna tla, tko kakor pravi svetidej, mislijo da poznajo stvari, vendar se krepko motijo, zelo krepko.
Lp.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Jst mislim da je lažje dvignit ceno.. kot pridobit več uporabnikov
Po mojem bo paket: LTE internet + Lastovka TV ali LTE internet + Total TV.Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
Ali pa. Narediš bolše hitrejše omrežje, v tem primeru LTE, mogoče nimaš tako viskoh hitrosti kot drugi, te pa rešuje pokritost. Če nimaš izbire Optika ali adsl je H+ zakon, LTEše bolje. In kle mogoče računa na nove naročnike. Da bi pokrili z LTE vse in potem nase priklenili naročnike, da dobiš zraven še kak TV program prek LTE. Cena pa gre itak počasi gor, malo po malo. Si cenejši, ampak dražiš.
Klinc, na mesec dam 30€ za 40GB, potem pade hitrost, pri mobitelu sem dal 30€za 30GB, pa sem moral vstrajati na edge.
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Super, vidim da je ze LTE na Cerknem
Je se opcija, da se stvar brezplacno testira, ker sem trenutno se na Simobilu in se ne prestavim drugam, ce stvar ne deluje ok?