Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pohvalno! Dela odlično.
Samo še BP nad judom Fabjan na Lopati pri Celju naj čim prej aktivirajo, pa bo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To ni bilo nikoli mozno... vsaj zares ne... mogoce v domisljiji nekoga
smile-1.gif
)

Edino ce mislis to, v katerem omrezju oz. pri katerem operaterju je stevilka klicatelja? To pa najdes na http://www.npch.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Kraj - Doblicka gora - obcina Crnomelj
1432223824.png

Kar navdusen nad Tusmobilom. Trenutno imam samo mobilni internet za na vikend preko tusmobila, ampak verjetno kmalu tudi ostalo.
Kaksne imate kaj izkusnje s signalom po Notranjski in Dolenjski ostali uporabniki?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Jest

Pa je bilo možno,točno si lahko videl iz katere bazne postaje te kliče in tako si lahko vedel ali te kliče od nas ali naprimer iz Avstrije.
Imel sem nekje to napisano,vendar ne najdem,z leti se je nabralo veliko zapiskov in papirjev.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kako sta vidva trmasta,če vama povem,da je bilo možno.

Šofer tovornjaka je rekel,da je že prišel v nemčijo,po bazni postaji se je pa videlo,da je še v avstriji.
Nekaj podobnega temu pod NETWORK MONITOR,nisem siguren,če je to to,moram dobit eno staro nokio da probam.
Ampak če se dobro spomnim nisi rabil nič flashat.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Signal bazne postaje postaje se ne ustavi na meji, tako da če je bile nekje tik za avstrijsko mejo na Bavarskem je lahko še vedno bil na avstrijski bazni postaji.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Pohvalno! Dela odlično.
Samo še BP nad judom Fabjan na Lopati pri Celju naj čim prej aktivirajo, pa bo.
Za tole bazno tudi mene zanima - kako daleč je z vključitvijo in kakšnega tipa bo - 2G/3G?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kako sta vidva trmasta,če vama povem,da je bilo možno.

Šofer tovornjaka je rekel,da je že prišel v nemčijo,po bazni postaji se je pa videlo,da je še v avstriji.
Nekaj podobnega temu pod NETWORK MONITOR,nisem siguren,če je to to,moram dobit eno staro nokio da probam.
Ampak če se dobro spomnim nisi rabil nič flashat.

Network monitor kaze podatke s tvojega telefona... Nisem pa se sloial za to, kar ti pravis... Veliko teh zgodb je bolj po principu "rekla kazala"
grims-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Ne me fentat, ampak ker se ne ukvarjam z menjavo operaterjev in ne menjavam operaterjev za vsak nov telefon ki pride na sceno, me zanima samo ce prav razumem da pri multi paketu pri tusu za 30eur imas skoraj vse brezomejitve, razn ko gostujes v mobitel omrezju ti grejo pac po 3 enote cesarkoli, kar pri takem paketu vrjetno se vedno zadostuje da ne prtekoracis 30eur kot stane paket in me torej zanima ker ne kupujem telefonov preko operaterjev, ali jest lahko potem vsak mesec izkoristim 25% popusta? Torej bi me tak paket stal 22.5 eur na mesec?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Vezava na ta paket ni mogoča. Tudi za popust ne.

Nazadnje urejeno:

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
razn ko gostujes v mobitel omrezju ti grejo pac po 3 enote cesarkoli

Obračunski interval je bil spremenjen iz 180/180 na 60/60 - ena enota za pogovore ena minuta, vse ostalo pa se že prej ni obračunavalo po tri enote za npr. SMS.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Vezava na ta paket ni mogoča. Tudi za popust ne.

Aha torej se 25% popust uposteva pri paketih z vezavo? Kater paket je podoben temu brezmejnemu in za kaksno ceno?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
razn ko gostujes v mobitel omrezju ti grejo pac po 3 enote cesarkoli

Obračunski interval je bil spremenjen iz 180/180 na 60/60 - ena enota za pogovore ena minuta, vse ostalo pa se že prej ni obračunavalo po tri enote za npr. SMS.

Ja to s 3 enotami sem tukaj na forumu prebral. Da ce si recimo v mobitelovem omrezju da ti potem gredo po 3 enote na minuto?

Kaj je pa s podatki, neomejeno v tus omrezju, kaj pa ko si v mobitelovem?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.