Citat:
Uporabnik tado pravi:
Kakšen dodaten evro k osnovni-minimalni plači res ni odveč. Debato o tem lahko nadaljujemo privat, omenil bi pa le to, da tudi uporabnik ima ugodnost od tega, saj mu ni treba plačati priključnine, kupon mu je pa poslan brezplačno. Moje želje so le, da ljudje spoznajo (večina ji je že, saj je povpraševanje po kuponih ogromno) da je Tušmobil operater, ki mu lahko zaupamo, in se trudi za vse uporabnike, seveda v mejah normale. Konec koncev je to podjetje, podjetje je pa zato da služi, in prinaša dobiček. Tu ciljam malo na Si.mobil, ko se toliko uporabnikov razburja kako morajo povečati naročnino in bla bla bla... Tako pač je.
Ne pošiljam pa le kupončkov, odgovorim tudi na vsa vprašanja če le znam.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Če vzamem Multi 2000, pa nobenega telefona (ker pričakujem, da bo X5 v kratkem zamenjan pa verjetno še kak nov telefon pride itd.) dobim 25% popust pri naročnini? In v primeru, da se mi zalušta nek telefon, pač vzamem telefon in plačujem normalno naročnino? Kaj pa sledeča situacija: Pri Multi 2000 imaš 270 EUR dobroimetja za subvencioniranje telefonov. Pa izkoristiš 120 EUR subvencije za en telefon, ostane ti pa v tem primeru še 150 EUR. Ti pač stoji na strani in jih lahko pokuriš za kak drug telefon, ko se ti zalušta? Popusta na naročnino verjetno nimaš več, ker si subvencio je delno koristil?
LP
P.S. Še en ki skoraj sigurno zamenja S! s TM.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Tale Multipaket zgleda super!!!!!
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Sam isto razmišljem o Multi 2000 pa mislm da bo za 3 dost
Eno vprašanje poznavalcev glede MULTI paketa BrezmejnihX; a če vzamen zraven še 2 simke in to je 59,90€ + 4€ se prav 63,90€ in lohka trije govorimo neomejeno
Kje je tu računica za TM
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ja samo preko telefona? kaj pa klasični web?
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Zanima me sledeče - kako je s tem 25 % popustom na znesek mesečne naročnine?
Prvi pogoj je, da ne vzameš novega aparata na aneks naročniške pogodbe...
Ali se s tem, ko vzameš ta popust, kakorkoli časovno vežeš?
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Kaj pa sledeča situacija: Pri Multi 2000 imaš 270 EUR dobroimetja za subvencioniranje telefonov. Pa izkoristiš 120 EUR subvencije za en telefon, ostane ti pa v tem primeru še 150 EUR. Ti pač stoji na strani in jih lahko pokuriš za kak drug telefon, ko se ti zalušta?
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
To razumem da je roaming . Aha THX .Bolj me zanima dohodni .Da svojo prvotno sim izklopim na gsm-ju na dopustu ( Si.mobil) in sekundarno dam (sim TM prepaid).Krk - Malinska je pa dober pokrita .Ker operater se pa priporoča tam ?