Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik PRINCESKA pravi:
Kaj je to neka akcija do 5 mobilnikov za celo družino brezplačno in to na predplačniško?
Kateri telefoni pa so to?

Ni nujno, da je ravno za celo družino, ampak ja .. verjetno misliš te predplačniške pakete. To se sedaj promovira - sicer oglasa še nisem zasledila (nimam veliko časa za TV), ampak domnevam, da so mišljeni ti MINI paketi - ena varianta je Samsung E1080w (čisto navaden Samsungov telefonček, tolk da se pišejo SMS-i pa da se kliče, je zaklenjen) z bonusom 20 € na SIM kartico povrnjenih, druga opcija pa je Nokia C1-01 (to pa je nova akcija, luškan Nokiin telefonček, boljši sicer je kot Samsung, samo nekaj blazno napreden pa spet ne, ampak tako za nekoga ki ne rabi drugega kot pisanje sms-ov in klicanje, je čist soliden aparat) z bonusom 49 € povrnjenih na SIM kartico. Ti pa so odklenjeni.
smile-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.641
4.373
113
No novo je to da v Mariboru internet deluje slabše kot takrat ko so začeli prve oddajnike na Edge postavljat.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Je že kaj znanega, kdaj naj bi luč sveta uzrla kakšna android aplikacija za spremljanje porabe?
Pred časom se je nekaj govorilo da bo kmalu, sedaj je pa vse potihnilo. Uporaba tuš kabine ni ravno praktična...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik frenky666 pravi:
Je že kaj znanega, kdaj naj bi luč sveta uzrla kakšna android aplikacija za spremljanje porabe?
Pred časom se je nekaj govorilo da bo kmalu, sedaj je pa vse potihnilo. Uporaba tuš kabine ni ravno praktična...

Jaz imam na HTC-ju rešeno tako, da imam pod priljubljene številke (hitre tipke) ukaz *123# - dobiš porabo oz. stanje zakupljenih vsebin na en klik.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
V kolikor je možno, da uporabnik predplačniškega paketa napolni drugemu predplačniku paket, mi bo ostalo nekaj € viška, odkar so skinli all inclusive paket.

Če koga zanima, mu lahko napolnim za 10€, on pa meni nakaže 7€.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
NOKIA C1-01 ZA 0€

Kupite SIM kartico, ki vam prinese 49€ bonusa in Nokia C1-01 je vaša za 0€. Brez pogodbe in brez vezave!
Karakteristike telefona:
Enostavna uporaba
Možnost fotografiranja in snemanja videa
Pregledna tipkovnica in zaslon
SMS, MMS in E-pošta
Zmogljiva baterija

Cena paketa: 49€
Paket vključuje telefon Nokia C1-01 ter predplačniško SIM kartico, ki vam prinese bonus v višini 49€. Bonus 19€ boste prejeli ob aktivaciji, naslednjih šest mesecev vsakega prvega v mesecu pa še vsakič po 5€. Bonus na kartici lahko porabite za klice, sporočila in druge Tušmobilove storitve.
MINI je Tušmobilov predplačniški paket na kartice, kar pomeni, da ne plačujete mesečne naročnine. Račun polnite po potrebi in imate tako popoln nadzor nad porabo. Akcijski paket s Samsungom E1080 ter SIM kartico in prednaloženo vrednostjo 20€ lahko kupite na prodajnih mestih Tušmobil,Tuš trgovinah, Big Bang in Harvey Norman. Paket s telefonom Nokia C1-01 je na voljo na prodajnih mestih Tušmobil in v Tuš trgovinah.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No novo je to da v Mariboru internet deluje slabše kot takrat ko so začeli prve oddajnike na Edge postavljat.
Ste poslali povpraševanje na info@tus.si ? Kakšen je bil odgovor? Je možno pripeti test?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Jaz imam na iPhonu ikono na namizju in jo samo kliknem (kot, da bi zagnal aplikacijo) in se mi v sekundi posodobi in mi takoj izpiše stanje porabe v načinu, kot bi to prikazovala aplikacija:

photo1.png

Dejansko aplikacije ne potrebujem. Naredi si tudi ti isto na androidu - vsi pametni telefoni to omogočajo.

Še navodila, kako se to naredi v iOS sistemu:
- odpreš Safari in greš na wap.tuskabina.si
- greš v Moj Tušmobil - Poraba - Zakupljene količine
- ko se ti naloži stran z prikazom zakupljenih količin, stran shraniš na namizje (pri iOS sistemu ti ponudi možnost, da dodaš stran med zaznamke, da stran pošlješ po e-mailu, da jo dodaš na namizje....)
- to je to
smile-1.gif

Ko želiš preverit porabo, samo iz namizja klikneš na ikono in to takoj se ti prikaže tvoj paket z preostalo vsebino.

Poskusi in poročaj, če ti je uspelo
cheer.gif

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Sem vse naredil tako kot ti v iOS samo ne vem kako shranit file kot bližnjico. Imam ga v dropboxu in mailu, pa ne vem kako ga naj nekam prenesem na homescreen recimo :D

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
@frenky666: Kateri telefon imaš? Jaz sem na svojem SGS2-ju nastavil takole: odpreš tuškabino, izbereš zakupljene količine in potem stisneš na telefonu spodnjo funkcijsko tipko in izbereš VEČ in potem ti piše naprej BLIŽNJ. DOD. NA DOM. ZASLON oz. ADD BOOKMARK TO HOMESCREEN.

Upam, da sem kaj pomagal
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce gre za iOS, potem samo v Safariju kliknes ikono za bookmarke in potem izberes "Add to Home Screen"

20111124-rmuu36syucrex3quih2rtda6bh.jpg
20111124-5fik3qhp9dm3ye6gmptsq7ttk.jpg

Pa prednost aplikacije je ta, da lahko preverjas tudi, ko si povezan preko WiFi... pri tej varianti pa samo, kadar si povezan preko Tusmobilovega mobilnega interneta ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce pa bi to zelel narediti na mobilniku z Android OS-om, pa je postopek nekako takle ...

V brskalniku odpres stran, do katere zelis narediti bliznjico na namizju ...

20111124-x4f8xga1c7xirwgj8pgcnu8fc5.jpg

Na bliznjici drzis prst nekaj sekund in nato izberes Add Bookmark ...

20111124-rq89311xq8e435mp25wy5f5fq7.jpg

Vpises ime za bliznjico ...

20111124-eyqw6q9jibmmtwirpgmd2uhu2n.jpg

Nato kliknes na to novoustvarjeno bliznjico ... in izberes "Add Shortcut to Home"

20111124-p7x98a5npjcygih7jky74s35g1.jpg

In rezultat izgleda potem nekako takole ...

20111124-j14nyaynng52g3b2ns6mx7id55.jpg

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.