Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj naj preverim? Nic ni posebej oznaceno (oziroma vsaj jaz nisem opazil), pa sem preklikal par strani. Bi pricakoval, da bodo jelko postavili nekam na "vidno mesto".
No ja, dacho ima prav, to ravno ni praznična ponudba. Jaz razumem praznično ponudbo, kot nekaj, kar je na voljo vsem, ne pa nagradno žrebanje, kar je bolj nagradna igra in ne praznična ponudba.
Recimo, da bi ponudili duplo polnjenje za vse uporabnike Mini + žrebanje za iphone 4.
Mirka sem ze imel priloznost srecati na malici v njihovi menzi v Celju, trgovko v bikinkah pa res se nisem gledal (vsaj za blagajno ne).
Morda sem le jaz cuden, a pod ponudbo smatram, da se nekaj ponudi. In nagradno igro nikakor ne uvrscam pod ponudbo. Kot bi doma rekel, vsak naj mi da 10 EUR, pa bom nekoga izrebal in njemu kupil darilo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.