Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Hvala vsem.
E-račun na mejl že imam aktiviran, včeraj sem na CPN spraševal za bančni Eračun, pa ni nič vedel o tem. Bom poskusil preko moj tušmobil zrihtat e-račun, a ga moram prvo aktivirat za mojo številko. Gre s certifikatom, da ne rabim SMSa, ker nimam SIm pri sebi?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Od danes naprej nove cene izbranih telefonov do odprodaje;

LG GT405 sedaj v paketu FREE 15 cena 1,00€
LG KF301 sedaj v paketu FREE 5 je cena 1,00€
NOKIA 6700 Classic sedaj v paketu FREE 20 je cena 1,00€
HTC Wildfire sedaj v paketu FREE 20 je cena 1,00€
HTC Smart sedaj v paketu FREE 5 je cena 1,00€
SAMSUNG C3530 sedaj v paketu FREE 5 je cena 1,00€

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Od danes 13.10.2011 pa do vključno 17.10.2011 bodite pozorni na luštne punce , katere se bodo znale gibati po Kranju, Novem mestu, Kopru, itn. (verjetno Planet Tuši) in vam omogočile;

Punce vam bodo dale kupon in ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev 50% popust na pakete Free za 12 mesecev.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
V CE ali LJ se bodo kaj gibale?
Da izkoristim: a na Brezmejni multipaket je možno na 1 številki aktivirat internet 1GB za 5 €?

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Hvala vsem.
E-račun na mejl že imam aktiviran, včeraj sem na CPN spraševal za bančni Eračun, pa ni nič vedel o tem. Bom poskusil preko moj tušmobil zrihtat e-račun, a ga moram prvo aktivirat za mojo številko. Gre s certifikatom, da ne rabim SMSa, ker nimam SIm pri sebi?

Za enkrat še ne.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
V CE ali LJ se bodo kaj gibale?
Da izkoristim: a na Brezmejni multipaket je možno na 1 številki aktivirat internet 1GB za 5 €?

kater Multipaket pa, 2000, X?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Na 200tki
priden.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če aktiviraš dodatni paket se aktivira samo na tvoji številki, tolk da veš
wink-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, to vem. So mi na centru v CE povedal, ko sem spraševal, če so dodatne minute vsem na voljo. Čeprav, verjetno bo 1000ka kmalu padla, če ne bodo kompliciral pri nadgradnji. Pa dodaten internet paket.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
KSZ:
Saj vem, da je neumno vprašanje, ampak tako je, če si 15 let pri enem operaterju, pa kaj ne veš:
TM ima vključen roaming. Kako vem, da sem v omrežju Mobitela in ne TM? Je to vidno le s prikaza na telefonu (npr. SGS 2 na osnovnem ekranu tega nima, moraš povleči bar), ali je še kako drugače?
LP!

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
V čem je finta, da v tuš centrih težijo o podatkih o zaposlitvi, pri sklepanju naročnine.

Na spletno strani pa nič o tem napisano? Samo za FREE 40 paket piše, da je potrebno podati podatke o zaposlitve, pri ostalih pa tega ni treba:

http://www.tusmobil.si/pomoc-in-informacije/sklepanje-razmerij.html

Kaj se naj gre človek kregat v tuš center in jim prinesti print spletno strani ali kaj?

Sj ti piše na tički 4:
4.
bančna kartica; plačilo aparata s to kartico. Stranka mora pri nakupu opraviti plačilo s plačilno (bančno in NE kreditno) kartico ( plačilo mora biti izvršeno in v tem primeru ne potrebuje druge dokumentacije , torej plačilne liste, bančnega izpiska,...) Kopijo slipa o uspeli transakciji je nujno potrebno pripeti z računom na aneks.
V primeru, da sklenitelj bančne kartice nima ali plačilo s kartico ni izvedeno, mora sklenitelj prinesti naslednjo dokumentacijo: potrdilo o zaposlitvi ali plačilno listo ali bančni izpisek (za najmanj zadnje 3 mesece), iz katerega je razviden osebni prejemek ali (za upokojence) odrezek od ZPIZ-a ali Sklep o upokojitvi + izkaz plačilne sposobnosti (bančni izpisek mesečnih prilivov na TRR, za najmanj zadnje 3 mesece).

Si probal plačilo z bančno? V tem primeru naj ne bi rabiš nič dodatnega, v kolikor gre za paket do vrednosti do 20EUR.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
Ja..se vsedeš pri pultu, daš osebno, bančno, etc...potem pa ti reče še podatke o zaposlitvi, češ da brez tega ne gre.

pol pa wtf?

Pa sploh se ne gre za nakup telefona ali aneks, samo naročnino bi sklenil
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
Zaradi mene še lahko zahtevajo krvno skupino, od mene je potem odvisno, če bodo dobili te podatki ali ne.

ampak moti me, da so na spletni strani čisto drugačne informacije, kot veljajo v resnici.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Si probal plačilo z bančno? V tem primeru naj ne bi rabiš nič dodatnega, v kolikor gre za paket do vrednosti do 20EUR.
O tem sem se jst pogovarjal/prepiral 20 minut s zaposlenim v Tušmobilu. Šla sma besedo po besedo brati zgornje besedilo, pa mi je še vedno trdil, da rabim potrdilo o zaposlitvi ali plačilno listo ali bančni izpisek (za najmanj zadnje 3 mesece), čeprav bi plačal z maestro kartico (pa tut mastercard imam, ampak to je že kreditna). Paket je bil brezmejnih 1000, torej pod 20€.
Če lahko kdo od zaposlenih v Tušmobilu, ki so prisotni na tem forumu (tado recimo), pošlje v poslovalnico v Tušmobil Celje en kratek mail in razloži, da v primeru plačila s kartico pri paketih do 20€ ni potrebno predložiti ostale dokumentacije. Verjetno velja to tudi, če vzameš telefon ob sklenitvi razmerja?

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.