Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
No fantje a res nima nihče usb modem NOVATEL MC950D?
Mogoče ga kdo ima, ampak to nima nobene veze z Novo pri Tušmobilu
evil.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.926
6.001
113
Predlagam program "teamviewer".
Prijatelj bo vstavil cd v pogon, ti se boš priklopil na njegov pc in uredil od tebe doma.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Ytbnd

In kako mu naj uredim preko Teamviewer,če nima interneta?

@Sokol

Za mene je to novo pri tušmobilu pa očitno na tušmobil podpori tudi,saj tam nima nihče blage veze kako se usposobi,prodajali pa so jih v tuš trgovinah.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Jaz gledam te njihove pakete in vidim, da se za 20€ dobi tako FREE20 kot BREZMEJNIH20. Zanima me, koliko stane 1 minuta telefoniranja, kadar je uporabnik povezan na mobitel omrežje? Za brezmejnih sem nekaj slišal, da se za minuto pogovora na mobitel omrežju porabi 3 enote namesto 1, ne vem pa nič, kako je v primeru paketov FREE. Mi lahko to kdo malo pojasni? Hvala.

Kolikor vem v FREE paketih ni važno v katerem omrežju si se ti zakupljena količina odšteva normalno. Edino prenos podatkov se računa, če si v M@ omrežju.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Stric google je to že našel pred 5-imi urami,problem je v tem,da se za ročno nastavitev ne najde nikjer Liteauto.exe.
Tudi gonilnike sem našel na njihovi uradni strani,pa jih ne morem poslat,ker ni interneta,morali bi pa biti gonilniki na modemu in se naložit,ko vstaviš usb modem v pc.
Pa žal sploh ne prepozna modema,sprobani pa so bili že vsi usb vhodi.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
torej prepozna novo napravo sam ne more je pa naložiti?

v osnovi so gonilniki že na modemu ja, ki ga prepozna tudi kot nek "usb disk", greš v raziskovalca in naložiš zadevo... če mu ne zazna niti tega, potem test v drugem kompu (če je opcija seveda) in če tam vse normalno zazna, bi reku da je neki narobe z njegovimi vinsi... no ampak mislim da tole spada že pod "Računalniška.... oprema"...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Za brezmejnih sem nekaj slišal, da se za minuto pogovora na mobitel omrežju porabi 3 enote namesto 1

Obračunski interval je 60/60 in ne več 180/180... že kar kak mesec.

In kaj to pomeni?
confused-1.gif

To pomeni, da obračunski interrval že nekaj mesecev ni več triminutni ampak minutni - za vsako minuto pogovora ali manj se ti obračuna ena minuta (60s) = 1 enota.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik samc pravi:

Druga moznost bi bila lahko tudi, da se mu avtomatsko zaracuna samo proporcionalni delez prve narocnine, na voljo pa ima kljub temu celoten paket minut. Saj ce je na voljo samo par dni do izteka meseca, ga po vsej verjetnosti takoalitako ne bo mogel izrabiti.

Tako ima Si.mobil, Mobitel pa tudi po moje. A Tušmobil nima tako?

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
ksz

Ko sem šel pred cca. 2 leti iz Debitela na Mobitel sem 15. v mesecu dobil sve enote, plačal pa samo polovico naročnine.

Ko sem sedaj iz Mobitela prestopil na Tuš, sem dobil proporcionalni del minut in naročnine.

Se strinjam, da bi bila lepa gesta od Tuša, da ti da prvi mesec polne enote in proporcionalni del naročnine.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ampak ste pa tudi smotani... ko je treba "pljunit" po konkurenci, ni skoda besed... ko pa nekdo vprasa nekaj, kar ni ravno v ponos TM, pa zmanjka besed...
bonk.gif

To sem jaz ze prejsnji teden napsial, da se mi zdi, da je drugod tako, da sicer placas sorazmerni del, dobis pa celotne kolicine... kontra pa je, ko odides... takrat pa placas narocnino za cel mesec, tudi, ce prekines prvi dan svojega obracunskega intervala...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.