Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kdo se lahko vključi v Skupino prijateljev

Brezplačni klici so namenjeni naročnikom vseh Tušmobilovih naročniških paketov. V skupini so lahko vključeni največ 4 naročniki, ki skupino kreirajo po lastnih željah.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
....Kot prvo, nihce me ni opozoril na to dejstvo, da se prvi mesec zaracunava proporcionalno.

Kot drugo, zelo sem presenecen nad tem, ker sem v casu, ko sem razmisljal o prestopu na Tusmobil, prebral ogromno postov v tejle temi in cisto nikjer nisem naletel na tale zajeb. Prebral sem seveda podolgem in pocel tudi ponudbo in drobni tisk na Tusmobilovih spletnih straneh in nisem nikjer naletel na tole. Skratka imel sem se za dobro informiranega, preden sem prestopil. Ce obstaja kje kaj zapisanega na to temo, bi prav rad videl...

Nisi pa prebral tega (Cenik Schussmobila):

DODELJEVANJE IN ČASOVNA VELJAVNOST
Dodeljene količine storitev, ki so del naročniškega paketa ter morebitne količine
dodatnih storitev se naročniku v celoti dodeljujejo na začetku prvega dne tekočega
meseca po aktivaciji storitve, ob aktivaciji naročniškega razmerja oz. storitve po
1. dnevu v določenem mesecu, pa se naročniku dodeli sorazmerni del vključenih
količin ter obračuna sorazmerni del naročnine glede na preostanek dni do izteka
prvega meseca.
To je povzetek starega cenika (2010/11/30), verjetno je danes podobno.
Lp

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Seveda če bi prvi dan preveril na *123# / tuškabini / Mojem Tušmobilu bi vedel koliko zakupljenih enot imaš na voljo.

Mene bi prvi dan ob vklopu zanimalo če mi poraba/zakupljene enote pravilno prikažejo. In pogledal če so mi res vklopili naprimer Free20. Ko spreminjam paket vedno po spremembi paketa preverim prek *123# in tuškabine če se je sprememba zgodila in če je bila sprememba pravilno izvedena.

Glede prenosa številke k Tušmobilu. Datum kdaj se bo izvedla številka določi tvoj nekdanji operater in ne Tušmobil.

Nazadnje urejeno:

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
NOVO v ponudbi od danes naprej tudi pri Tušmobil-u

Sony Ericsson Xperia RAY
Redna cena 359,00€

Ob 24 mesečni vezavi;
V Brezmejnih 200 je 229,00€
V Brezmejnih 1000 je 149,00€
V Brezmejnih 2000 je 79,00€
V Brezmejnih X je 1,00€
V Vesolju je 119,00€
V Free 5 je 239,00€
v Free 15 je 189€
V Free 20 je 149,00€
V Free 40 je 9,00€

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_ray-pictures-3972.php

Je dober Android?

saj ne velja samo za TM, ampak od kod operaterjem take cene? Xperia Ray se dobi čez severno mejo za dobrih 250 € oni pa tu sanjajo o 359 €
sprasujem se.gif

imam samo jaz občutek, ali se je včasih bolj splačalo vzet telefon preko operaterja
sprasujem se.gif

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Seveda če bi prvi dan preveril na *123# / tuškabini / Mojem Tušmobilu bi vedel koliko zakupljenih enot imaš na voljo.

Mene bi prvi dan ob vklopu zanimalo če mi poraba/zakupljene enote pravilno prikažejo. In pogledal če so mi res vklopili naprimer Free20. Ko spreminjam paket vedno po spremembi paketa preverim prek *123# in tuškabine če se je sprememba zgodila in če je bila sprememba pravilno izvedena.

Glede prenosa številke k Tušmobilu. Datum kdaj se bo izvedla številka določi tvoj nekdanji operater in ne Tušmobil.

Ti in sigurno še kdo bi to res preveril, njemu pa je to samoumevno in logično, ker je sklenil naročnino za določen paket in tako pač mora bit.Preverjanje takih stvari je za nekatere potrata časa, ni pa potrata cmevkanje po forumu
bonk.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Včasih bo bili telefoni res precej cenejši, če si ga vzel na vezavo, sedaj pa se ti praktično ne splača vezati oz. se bolj splača vezati s popustom na naročnino (moje mnenje).

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Danes Od 8h pa do 14h pri nas tušmobil ni bil dosegljiv, ker pa sem čakal klic hčere iz tujine sem bil prisiljen preklopiti na mobitel...
Posledično bo njen račun dosti večji (iz vodafona na mobitel...)
Glede na to da matični operater ni funkcioniral ali lahko "reklamiram" račun
hvala!

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Zakaj bi bil račun občutno višji?? Ali ni popolnoma ista zgodba ali kliče na Tušmobil, Mobitel, Debitel, Simobil,.....?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Danes Od 8h pa do 14h pri nas tušmobil ni bil dosegljiv, ker pa sem čakal klic hčere iz tujine sem bil prisiljen preklopiti na mobitel...
Posledično bo njen račun dosti večji (iz vodafona na mobitel...)
Glede na to da matični operater ni funkcioniral ali lahko "reklamiram" račun
hvala!
Iz kje si, in zakaj ne bi delal?

Sicer pa splošni pogoji zagotavljanja kakovosti (nivo kakovosti):
http://www.tusmobil.si/splosni-pogoji.html
3 priloga

Sicer pa: 3% mesečne naročnine za vsak polni dan nedelovanja merjeno od prijave napake

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Rabil bi vašo pomoč

A uporablja kdo usb modem NOVATEL MC950D?

Če ga kdo ima bi ga prosil,če mi lahko pošlje na ZS Image od CD-ja,ki ga je dobil zraven.

Preko telefona poiskušam kolegu ,ki ne zna angleško in ni ravno domač z računalniki pomagat naložit,da bi mu začelo delovat.
Ker pa ne vem kaj vse je na CD ju mu ne morem kaj preveč pomagat oziroma mu reči kaj naj stisne,doma je pa na drugi strani Slovenije,tako da odhod do njega ne pride v poštev

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
@ urby20 & tado predno je odpotovala sem prašal za ceno klicev v naše omrežje.... Logično mi je da če je pri nas klicanje v drugo omrežje dražje je isto iz tujine...
Sem iz Idrije in zakaj danes nismo imeli omrežja mi ni znano. Verjetno slabo vreme
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če te je klicala iz tujine je vseeno v katero omrežje je šlo minuta stane po evropi enako, mislim da je dohodni klic 35 centov al neki takega... na minuto

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
no dohodni klic nima veze, Kaiser ga ne bo plačal ker je v domačem omrežju pa čeprav na @m omrežju... Kaiser, ni važno na katerem omrežju si v slo, še vedno ona kliče na Tušmobil in ne Mobitel....

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
ja dohodne klice nikoli ni noben zaračunaval če si v Sloveniji.. To je večna tema tistih ki se bojijo javiti na tuje številke ker se baje plača .. hehe

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Hvala fantje! Koliko bi jaz plačal mi ni mar, ona pa si sama z žepnino plačuje tel. pa se morm odgovorno obnašat tudi jaz
smile-1.gif

34 cente če ona mene kliče in 13 centov plača če jo jaz, sms je 9 centov.

Nazadnje urejeno:

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Jaz gledam te njihove pakete in vidim, da se za 20€ dobi tako FREE20 kot BREZMEJNIH20. Zanima me, koliko stane 1 minuta telefoniranja, kadar je uporabnik povezan na mobitel omrežje? Za brezmejnih sem nekaj slišal, da se za minuto pogovora na mobitel omrežju porabi 3 enote namesto 1, ne vem pa nič, kako je v primeru paketov FREE. Mi lahko to kdo malo pojasni? Hvala.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Za brezmejnih sem nekaj slišal, da se za minuto pogovora na mobitel omrežju porabi 3 enote namesto 1

Obračunski interval je 60/60 in ne več 180/180... že kar kak mesec.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.