Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Našel ceno. Poslan SMS preko Mobitelovega radijskega omrežja stane 0,15€.
Ko sem pregledoval zgodovino klicev, sem opazil, da so nakteri SMSi poslani preko TM omrežja, nekaj preko Mobitelovega, pa spet nekaj preko TM. Pozicija aparata se med pošiljanjem SMSov ni spreminjala, saj je bil s kablom priključen na računalnik.
Nikomur več ne bom priporočal TM, če pa že, pa naj vzame pogodbo in vse pogoje domov, vse v miru preštudira in šele potem podpiše.
Bom karuporabil zaradi svoje naivnosti. Upam, da ne bo še kdo naletel na kaj takšnega.
Priporočam da zamenjaš iz Brezmejnih 1000 na Free 20. Tam imaš v nacionalnem roamingu tudi klice, SMS in MMS vključene v zakupljenih količinah.Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz
No, pa se je zgodilo. Posledice preslabo prebranega drobnega tiska me bodo udarile po žepu. V paketu brezmejnih 1000, mi zaračunavajo poslane SMSe, ko sem v nacionalnem roamingu, čeprav imam še ogromno neporabljenih enot. In to sem ugotovil šele konec meseca, ko se je tega že kar nekaj nabralo.Do sedaj sem poznal samo razliko pri govorni telefoniji, za SMSe pa nisem nikjer zasledil.
Mi lahko kdo najde, kje piše, po kakšni ceni se obračunavajo poslani SMS v tem paketu?
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Nisem rekel, da je TM kriv, vendar ker vemo, da 99% ljudi ne prebere drobnega tiska, bom vsakogar opozoril na to "malenkost". Pa prodajalec, ki je tako hvalil paket, bi tudi lahko kakšno pripomnil na to temo. Ko bom šel na center plačat račun se bomo malce pomenili. Paket imam že več kot osem mesecev, pa še nisem opazil tega. Kaj čmo, celo življenje se učiš, potem pa neumen umreš.
Citat:
Obvestilo o ukinitvi paketov
30.09.2011
Naročnike paketa tušmobil50i in starega paketa vesolje z osnovno mesečno naročnino 15,00€ obveščamo, da bomo omenjena naročniška paketa s
1. 11. 2011 umaknili iz Tušmobilove ponudbe. Pri tem bomo vsem naročnikom obeh paketov avtomatsko spremenili njihov naročniški paket:
• naročnikom paketa vesolje z osnovno mesečno naročnino 15€ na paket FREE 15
• naročnikom paketa tušmobil50i na paket FREE 40.
Sprememba paketa je v tem primeru za uporabnike brezplačna.
Uporabniki lahko do vključno 31. 10. 2011 spremenijo obstoječi paket v kateri koli drug paket iz Tušmobilove ponudbe po pogojih, ki veljajo za prehode med paketi. Sprememba paketa je v tem primeru plačljiva po veljavnem ceniku.
Za več informacij se uporabniki lahko obrnejo na Tušmobilov Center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.
Od objave sporočila o spremembi Pogojev do njihove uveljavitve imajo uporabniki pravico v skladu z določili 3. odst. 85. člena Zakona o elektronskih komunikacijah brez odpovednega roka in brez sankcije odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Ta pravica ne posega v siceršnje lastnosti pogodbenega razmerja, ki določajo obveznost plačila sorazmernega zneska ugodnosti ob odpovedi pogodbe pred potekom minimalnega obdobja.
vir: http://www.tusmobil.si/obvestila.html
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
A ni nekdo omenil, da Tus pa res ni tak in nikoli ne kensla paketov?