Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kaj je sploh razlika med all inclusive 30€ in free 40 brez telefona = 30€.....prvi prepaid drugi naročnina+vezava?

kdor noče vezave vzame prepaid all inclusive in fila 30-60-90 kakor tupli omenja in ima od dne polnitve 30-60-90-x dni all inclusive varianto?

jop, ampak ob free 40 lahko dobiš iber poceni telefon, kar pa pri AI ne moreš, kar pa je, zgleda, kar pomembno za folk
wink-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Poceni telefon v vezavi free 40 - 2 leti . Na prepaid pa ne rabiš nič vezave .Sej imamo že večina dobre telefone .

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
Ja, ampak glede na to, koliko ljudi je imelo težave pri simobilu pred časom, ko so hoteli stran, zaradi telefonov, je zgleda vseeno to dokaj aktualno, da folk vzame telefon in se veže.

čeprav pride v tujini telefon skoraj po enaki ceni, kot pri nas z vezavo
smile-1.gif

s tem da, pri tem all inclusive je malo tečno to, da treba kartice vpisovat not pa jih kupovat, pa še to so največ kartice 20€, torej jih mora človek več kupiti...

nekdo, ki je pri tušu, bi lahko predlaga, da bi preko moj.tusmobil.si bilo omogočeno polnjenje računa s mastercard ali čem podobnem, pa bi pač človek nafilal za par 100€ pa bi bil mir.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kupiš 20 € x 2 pa imaš 40 € - 30 € za tarifo all inclusive 10€ pa za klice po svetu - mednarodni . Ali pa 20 € in še 10 € kartico .Imaš tudi opcijo napolni račun preko MOJ TUŠMOBIL .

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
kako pa se preko moj tušmobil napolni? vidim edino opcijo, da nek naročnik napolni moj račun...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
hehe, ja ja, ampak moram kupit kartico, na pumpo.

jaz govorim o možnost, da bom vpisal mastercard številko, vtipkal željen znesek polnitve, pa bo to to, ne pa da morm še kupovat nekje kartice, like back in 1990
smile-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Je mogoče opazil še kdo da ne pokaže stanja na tuškabini, kadar dosopa z Opero? Aparat je wildfire s, če ima to kaj veze?

Opera uporablja svoje strežnike in zato ti porabo ne kaže, enako je če bi želel preverjati porabo na Tuškabini preko Wi-Fi omrežja.

Potrebno je dostopati z dodeljenim IP od Tušmobil-a.

Lp.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Če imaš v Operi Mobile vklopljen Turbo ti prav tako ne bo kazalo porabe, ker takrat brska prek svojega strežnika.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Preveri na MOJ TUŠMOBIL , dodatno so dodali RAČUNI in lepše narejeno vse skupaj MOJ PROFIL . BRAVO ,POHVALE TM .

To se vidi na Tuškabini? Jaz tega nimam... a je potrebno kje kaj dodatno vklopit? Telefon je IdeosX5 in default browser.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
ksz...
Ima Tušmobil VPN (virtual private network) oz se da pri njih dobiti kratke številke npr 222 ..
Omogoča deljenje stroškov ( do nekega zneska podjetje ostalo uporabnik )
Kako je z blokadami ? ( želim blokirat ,da moji zaposleni kličejo le določene osebe )
Kako je z blokadami v tujini ( želim da lahko oseba kliče le mene mi pošlje SMS ostali ga ne morejo doklicati )
oz kako ima to .. če sploh ima urejeno ..

Hvala za info..

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz
No, pa se je zgodilo. Posledice preslabo prebranega drobnega tiska me bodo udarile po žepu. V paketu brezmejnih 1000, mi zaračunavajo poslane SMSe, ko sem v nacionalnem roamingu, čeprav imam še ogromno neporabljenih enot. In to sem ugotovil šele konec meseca, ko se je tega že kar nekaj nabralo.
redface-1.gif
Do sedaj sem poznal samo razliko pri govorni telefoniji, za SMSe pa nisem nikjer zasledil.

Mi lahko kdo najde, kje piše, po kakšni ceni se obračunavajo poslani SMS v tem paketu?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
SPLOŠNO O BREZMEJNIH PAKETIH
V pakete vključene količine storitev (klici, SMS, MMS, prenos podatkov) so določene kot vsota vseh storitev, ki se od dodeljene količine odštevajo kosovno, pri čemer velja, da en kos predstavlja ena minuta klica (v skladu z načinom obračunavanja po obračunskem intervalu), v Tušmobilovem radijskem omrežju pa še en poslan SMS, en poslan MMS, ali en prenesen megabajt podatkov. Naročnik lahko do porabe kosovno določenih količin uporablja katerekoli izmed navedenih storitev.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Našel ceno. Poslan SMS preko Mobitelovega radijskega omrežja stane 0,15€.

Ko sem pregledoval zgodovino klicev, sem opazil, da so nakteri SMSi poslani preko TM omrežja, nekaj preko Mobitelovega, pa spet nekaj preko TM. Pozicija aparata se med pošiljanjem SMSov ni spreminjala, saj je bil s kablom priključen na računalnik.

Nikomur več ne bom priporočal TM, če pa že, pa naj vzame pogodbo in vse pogoje domov, vse v miru preštudira in šele potem podpiše.

Bom kar
bonk.gif
uporabil zaradi svoje naivnosti. Upam, da ne bo še kdo naletel na kaj takšnega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.