Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Pahor k bo šou kmal na dopust
wink-1.gif

Nope, J je vedno kriv.
evil.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Tale ponudba za tujce se mi zdi tudi edinstvena in po vzoru tujine. Za 20EUR klici + telefon. Ima kdo kaj podobnega?

Super ugodno. Telefon bo šel po odklepu v Bosno ali Kosovo, denar pa prenakazan na drugo predplačniško cifro. Dobitna kombinacija za Tušmobil.
cheer.gif

njep njep, vsaj kar se keša tiče
wink-1.gif

Citat:
Obvestilo za uporabnike MINI paketa s telefonom Samsung E108021.09.2011
Vse uporabnike MINI paketa s telefonom Samsung E1080 obveščamo, da za navedeni paket ni omogočena polnitev drugega predplačniškega računa s storitvijo Polni zame.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Važna je ponudba! To sem v tujini že videl in je zelo dobrodošlo, da si ne nabiješ računa če se pogovarjaš z lokalci. V Indoneziji in na Tajskem sem tako za klice plačeval tudi po 3 eur na minuto.

Če si pa našel nov način zaslužka pa pejt po šleper pa na Kosovo s temi telefoni.
zmaga.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ja, seveda je važna zgolj ponudba. Kaj pa delat profit in vrnit 700 M pufov?
smile-1.gif

Jebe se tujcem kdo je No1 v Sloveniji. Kupila bosta Mujo in Haso, na netu staknila unlock, lifrala reč na jug in prodala za 50 EUR več. Tuš pa z vsakim telefonom minus. Bankirji že odpirajo fan klub.
smile-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
To je pa njihova stvar, tvoja ne. Kot uporabnik gledaš kaj bo najbolj za najmanj denarja. Mene recimo ne zanima kok ma ta firma pufov, važn da kličem najceneje v Sloveniji in imam obenem dobro kakovost storitev. Tako da res nevem da glede na to da je ponudba že nekaj časa zunaj, da se nihče ni spomnil kupovati teh telefonov po 20 EUR in jih izvažati.
Pa malo si se zmotil. Tujca zanima kje za svojo ceno dobi največ. Zakaj bi kupil SIM kartico s 5 EUR za 10 EUR, če lahko dobi kartico ceneje za 3,99EUR oziroma za 20EUR s telefonom. No kdo pa še v tujino nosi 2 telefona (svojega naročniškega in dodatnega za tujo SIM).

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Ja, seveda je važna zgolj ponudba. Kaj pa delat profit in vrnit 700 M pufov?
smile-1.gif

Jebe se tujcem kdo je No1 v Sloveniji. Kupila bosta Mujo in Haso, na netu staknila unlock, lifrala reč na jug in prodala za 50 EUR več. Tuš pa z vsakim telefonom minus. Bankirji že odpirajo fan klub.
smile-1.gif

...pa bre bolane, ti si zaostao... to se je počelo pred leti, če to kanto prodaš za 50 EUR več si ti odrešenik Slovenije...

evil.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pokritost v okolici Podlehnika (ob magistali MB-Gruškovje) je zelo slaba, klice prekinja in ni možen pogovor. Ta del Haloz enako.
Tudi Zg. Kungota in Svečina nista pokrita.

Dela pa mobilna TV solidno tudi na vlaku med Zidanim Mostom proti LJ. Seveda vmes, kjer je slab signal oz. ga ni (predvsem proti Hrastniku), ne dela.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Gledam sedaj moj tušmobil in med zgodovina klicev - Tekoči pregled klicev in opravljenih storitev , ni nič . Nobenih prikazov . Ali samo pri meni ? Kaj pa pri ostalih uporabnikih ?

Nazadnje urejeno:

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Kako je z PIN2 in PUK2 pri TM ? Se dobi z prošnjo .Pri Si.mobil-u sem imel to .

Dobiš z klasičnim zahtevkom za PIN, kjer se namesto PIN1 oz. PUK1 označi PIN2 in PUK2.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
PIN2 in PUK2 sta dodatni kodi za : imenik ,itd . Ostane mi PIN in PUK . Urejeno , mi pošljejo po pošti . Super .Hvala . In hiter odziv supporta na TM . Pohvale

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Mobitel je. Sej sem potem preklopil na M@, ker sem moral nekaj klicat. Ampak, zakaj bi imel M@ omrežje, če sem pri Tušu?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.