Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sistem je zagotovo boljši kot Moneta! Se mi pa zdi, da so mi na Simobilu zaračunavali uporabo Monete (nekaj 10c). To pa še nisem preveril, mogoče ve, če mobilni operater zaračuna uporabo monete?
Mene pa zanima, če je možno tudi pri Tušmobilu uporabljati SIP klient tako, kot na primer pri Mobitelu komunikator oz. pri Simobilu Si.naIP, ker tega podatka nisem nikjer zasledil?
Vsi zaracunavajo uporabo Monete... Tako kot recimo ponudniki kartic zaracunajo uporabo (letna clanarina)... In sicer 0,04 EUR/klic ali SMS po ceniku tvojega operaterja...
o X6 ni bilo nobenega govora... drugače pa TUPLI, odzivnik je le za prenesene številke in sicer preko ukaznega niza *122# (2. izbira) in še to le za pakete vesolje in brezmejni...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.