Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj dosti izboljsalo se verjetno ne bo... itak je to IP TV preko mobilnega omrezja... kjer je precej dejavnikov za nemoten prenos ... Tudi Mobitelova Mobilna TV ne deluje nic bolje... skoda je le, da je nabor programov zelo okrnjen (tako pri Mobitelovi kot tudi Tusmobilovi Mobilni TV)... je pa to verjetno pogojeno z licencami za oddajanje...

android program je narejen tako, da ti sam glede na kvaliteto signala (UMTS/EDGE) izbere stream... programska shema se bo v prihodnje še dopolnjevala, za začetek jih je pa samo 6...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Glede mobilne TV in gledanja preko tuškabine... sam imam windows mobile 6.5 telefon in ko kliknem "oglej si", mi naloži real player, ki pa potem ne dela.

Kaj potrebujem, da lahko gledam?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a imaš v real playerju pod pretočnimi nastavitvami določen server internet.tusmobil.si?

drugače preko Tuškabine ponovno deluje, enjoy
wink-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Evo že dela
smile-1.gif
POP TV dela v nulo!

Jest - meni se pa nič ne zatika, očitno sem na takem področju v LJ, kjer je dovolj hiter prenos podatkov.

Programov pa je več kot dovolj, pa še free je trenutno
smile-1.gif

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
ksz

Sedaj tudi meni dela in podstran oddaje, ki si jo želiš ogledati je tudi drugacna. Ni več linka "nakup", ampak je "oglejte si".

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ne razumem te povsem.
Zaračuna ti drugače prenos podatkov.

To imam zakupljeno, tistih 100mb preko mobitela, ampak na računu sem dobil pa Odhodni klici - omrežje Mobite 15 eur. Imam pa Tušmobil35 paket

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
a imaš v real playerju pod pretočnimi nastavitvami določen server internet.tusmobil.si?

wink-1.gif

sem skinil real player in izbral core player in zadeva deluje.

jebemo, da niste mogli dat tega včeraj ven, pred tekmo barca milan, ker sem ravno na taki žurki bil, kjer ni bilo TVja
wink-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ne razumem te povsem.
Zaračuna ti drugače prenos podatkov.

To imam zakupljeno, tistih 100mb preko mobitela, ampak na računu sem dobil pa Odhodni klici - omrežje Mobite 15 eur. Imam pa Tušmobil35 paket

to gre za presežek odhodnih klicev, ker si porabil vse klice v paketu...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

wink-1.gif

sem skinil real player in izbral core player in zadeva deluje.

jebemo, da niste mogli dat tega včeraj ven, pred tekmo barca milan, ker sem ravno na taki žurki bil, kjer ni bilo TVja
wink-1.gif

Mar bi spremljal neuradni forum pa bi prej izvedel, ravno za tekmo
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Vkolikor zamenjam paket pri Tušu mi gospod na šaltarju zaračuna m"menjavo/uslugo 10€. Se lahko kako izognem temu strošku, morda velja Tadov kupon?

Tušmobil je dal akcijo ven v sodelovanju s TUŠ trgovino KLIK tako, da se ti do neke mere plačilo spremmebe povrne v obliki 10 % popusta na nakupe v TUŠ-u in še 10% v TUŠ drogerijah
aplauz.gif

Lp.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj pa android aplikacija za spremljanje porabe?

zaenkrat še ni...

Citat:
Uporabnik darez pravi:
kaj pa iphone aplikacija za porabo ali tv?

za preverjanje porabe ni, za TV pa naj bi bojda delala preko VLC-ja...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.