Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Hm, že ja, ampak to velja za all inclusive naročniški paket.

Jaz sem rekel predplačniški all inclusive paket. Edino, če se le-tega ne more zavesti pri firmi pod stroške, ker se lahko da v stroške samo naročniške pakete, to pa ne vem.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
hehe, ja kako bo firma dala nekaj pod svoje stroške če za to ne dobi računa? edino računi od vrednostnic ampak dvomim
wink-1.gif
pač prepaid pakete lahko uporablja vsak, neglede na status, le da ma keš da polne račun in to je to...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Ja, račun od prepaid kartice, tako kot lahko da v stroške nakup pohištva, če ima za to račun.

ampak ne vem, mogoče je za GSMe nekje napisano, da ne sme biti prepaid kartica, kar bi bila sicer za moje pojme bedarija.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Zanimivi tej FREE paketi.
smile-1.gif

Sedaj moram samo še preizkusiti kako mi lovi omrežje, pa vidit če ne bo konkurenca predstavila kakega podobnega paketa, drugače se selim k tušmobilu.
smile-1.gif

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Vkolikor zamenjam paket pri Tušu mi gospod na šaltarju zaračuna m"menjavo/uslugo 10€. Se lahko kako izognem temu strošku, morda velja Tadov kupon?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jap zakon je, že gledam razočarane gospodije, upam da bo dolgo zastonj, al pa tam 2€ mesečno bi dal, če bi me zagrablo, konec koncev gre za programe, ki so preko oddajnikov zastonj.

Drgač pa men je kul, da sem na Vesolje. Saj da nekaj več, ampak se itak že vesolje ne koristi. Telefoni so pa cenejši na Vesolje paketu kot na Free 20 za okoli 50EUR:)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.