Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Je prenos podatkov tudi v promocijskem oz. testnem obdobju brezplacen? Ali samo dostop do Mobilne TV?
jp je ja
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Je prenos podatkov tudi v promocijskem oz. testnem obdobju brezplacen? Ali samo dostop do Mobilne TV?
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
super dela, koliko časa bo pa faza trajala?Citat:
Uporabnik tado pravi:
Na voljo je MobilnaTV:
Aplikacija za Android:
https://market.android.com/details?id=si.tusmobil.mobiletv&feature=search_result
Pošljite sms TV OSNOVNI na 7070 (v fazi testiranja je pregled brezplačen). Lahko se spremlja tudi preko Tuškabine.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Na voljo je MobilnaTV:
Pošljite sms TV OSNOVNI na 7070 (v fazi testiranja je pregled brezplačen). Lahko se spremlja tudi preko Tuškabine.
Je že delovala včeraj pred 8. uro zvečer. Po tej uri pa sem videl so nekaj spreminjali. Verjetno bo danes spet delalo.Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Meni, ko hočem pogledati kakšno oddajo prek Tuškabine, napiše "Za vklop pošljite SMS na številko 7070 z vsebino TV OSNOVNI", čeprav imam storitev že vklopljeno. Kdaj lahko pričakujemo, da bo stvar zaživela tudi v Tuškabini?
Citat:
Uporabnik disco pravi:
a tusmobil ze kej posebej obracunava, ce si na mobitelovem omrezju?
Citat:
Opozorilo: Storitev Mobilna TV je namenjena le Tušmobilovim uporabnikom in jo je možno uporabljati le preko Tušmobilovega lastnega mobilnega omrežja.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tudi če gostuješ?
p.s. Sem šel pogledat:
Citat:
Opozorilo: Storitev Mobilna TV je namenjena le Tušmobilovim uporabnikom in jo je možno uporabljati le preko Tušmobilovega lastnega mobilnega omrežja.