Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Na voljo je MobilnaTV:
Aplikacija za Android:
https://market.android.com/details?id=si.tusmobil.mobiletv&feature=search_result

Pošljite sms TV OSNOVNI na 7070 (v fazi testiranja je pregled brezplačen). Lahko se spremlja tudi preko Tuškabine.
super dela, koliko časa bo pa faza trajala?

do nadaljnega, ni določeno...
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Na voljo je MobilnaTV:

Pošljite sms TV OSNOVNI na 7070 (v fazi testiranja je pregled brezplačen). Lahko se spremlja tudi preko Tuškabine.

Kako pa preko tuš kabine? Potem je na voljo tudi za ostale telefone, ki nimajo androida?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Meni, ko hočem pogledati kakšno oddajo prek Tuškabine, napiše "Za vklop pošljite SMS na številko 7070 z vsebino TV OSNOVNI", čeprav imam storitev že vklopljeno. Kdaj lahko pričakujemo, da bo stvar zaživela tudi v Tuškabini?

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Meni, ko hočem pogledati kakšno oddajo prek Tuškabine, napiše "Za vklop pošljite SMS na številko 7070 z vsebino TV OSNOVNI", čeprav imam storitev že vklopljeno. Kdaj lahko pričakujemo, da bo stvar zaživela tudi v Tuškabini?
Je že delovala včeraj pred 8. uro zvečer. Po tej uri pa sem videl so nekaj spreminjali. Verjetno bo danes spet delalo.

Mobilno TV je mogoče gledati tudi na PC-ju prek VLC playerja. Samo malo slabša je kakovost slike. Mogoče v prihodnosti razmišljati o 2-3 možnih kvalitetah prenosa. Da bo tudi na PC-ju ok.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Sej pomojem je to šele beta različica, tako da se bo vse skupaj še izboljšalo in nadgradilo
smile-1.gif

Meni trenutno še ne dela (Nokia E72), tako da ne morem testirat še. Verjetno bo tekom dneva ali pa jutri
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mene motijo edino čudni formati.
confused-1.gif
Eni programi/oddaje lahko z gumbkom levo lepo zapolnim ekran, pri nekaterih pa ne.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kaj dosti izboljsalo se verjetno ne bo... itak je to IP TV preko mobilnega omrezja... kjer je precej dejavnikov za nemoten prenos ... Tudi Mobitelova Mobilna TV ne deluje nic bolje... skoda je le, da je nabor programov zelo okrnjen (tako pri Mobitelovi kot tudi Tusmobilovi Mobilni TV)... je pa to verjetno pogojeno z licencami za oddajanje...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Še to. Ali na Triglavu in širši okolici lovi Tušmobil??? In če ga, kako močan je signal?

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Zakon tole. Bom danes probal. Upam da ne bo previsoka naročnina čez čas, dokler je pa zastonj, pa hitro uporabljat, dokler ne sesujemo omrežja :D

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tudi če gostuješ?
shocked-1.gif

p.s. Sem šel pogledat:
Citat:
Opozorilo: Storitev Mobilna TV je namenjena le Tušmobilovim uporabnikom in jo je možno uporabljati le preko Tušmobilovega lastnega mobilnega omrežja.

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tudi če gostuješ?
shocked-1.gif

p.s. Sem šel pogledat:
Citat:
Opozorilo: Storitev Mobilna TV je namenjena le Tušmobilovim uporabnikom in jo je možno uporabljati le preko Tušmobilovega lastnega mobilnega omrežja.

Mobilna TV deluje samo in izključno na TM omrežju, tujini in @m omrežje odpadeta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.