Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
naslov bi bil lahko tudi "Tušmobil odkril toplo vodo". Konkurent ima plačilne avtomate že dve leti.

Naslov teme je Novo pri Tušmobilu in je tu z namenom obveščati o novostih.
priden.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V današnjih Financah je objavljeno: ''Amis prevzema Tušmobilove fiksne storitve''

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Tole je: Finance

Tole je po mojem mnenju dobro: Zakaj?
- TušTelekomovci bodo na Amisu dobili več (več programov) za isto ceno
- Tušmobil naj se osredotoča na mobilne uporabnike, Amis na fiksne uporabnike tam kjer oba najbolj rasteta

Mogoče kdo ve koliko mobilnih uporabnikov ima že Amis?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
To ne bomo nikoli izvedeli, ker se Amisovi uporabniki definirajo kot Si.mobilovi uporabniki.

Jaz sem slišal švoh švoh. Bolj proti 0 kot kakšni pozitivni številki.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Jaz javno ne bom povedal številke, verjetno pa bo Amis sporočil koliko jih ima v kakšnem poročilu?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Kaj pa Telemachovi mobilni uporabniki, ki so na Tušmobilovem omrežju? Je kje podatek o številki uporabnikov?
čičat pa čakat na nove APEK-ove podatke.

Naj bi Tušmobilu Telemachu poslal 10.000 SIM kartic. Po mojem če zberejo 1000 uporabnikov bo dobro za začetek.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Pomoje bo potrebno malce počakati na telemach mobil...večina folka je veretno vezanih na druge operaterje, so pa opazili, da je telemach mobi ponudba odlična in pač čakajo, da jim poteče vezava.

Vsaj jaz poznam ene par takih
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
2€ na mesec in med seboj se kličeš brezplačno, v mobilno in stacionarno omrežje.

Idealno za familije in parčke.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Pa še ena prednost je Telemacha pred Amisovi paketi.

Telemachovi naročniki to urejajo v svoji poslovalnici, medtem ko Amisovi direktno pri Si.mobilu.

Dolgoročno bo Telemach uspešnejši, ker je SP (service provider), medtem ko je AmisMobil le privesek Si.mobila. Že to bo veliko, da bodo mediji ob novem tržnem deležu na mobilnem trgu vedno omenili Telemach in nikoli AmisMobil. Lep primer je MMobil.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
naslov bi bil lahko tudi "Tušmobil odkril toplo vodo". Konkurent ima plačilne avtomate že dve leti.

Bi ti bilo bolje, da jih je uvedel čez deset let
sprasujem se.gif

Važno, da je uveden, jutri bo uvedeno še kaj drugega in to je pomembno. Eni prej, drugi kasneje.

Wher is your problem?

Lp.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
zakaj se nebi na ta način obveščalo strank o novi storitvi? in o odkrivanju tople vode sam ti nalagaš in nihče drug, kot vedno ti gre TM zelo v zobe
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.