Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Khm...tuš bi lahko naredil lepo akcijo ob "otvoritvi" Free2Go paketov....vročo kul tarifo namreč, ker piše da je trenutno ni na voljo
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Uradnega še nič, samo uporabniki fiksnih storitev so dobili tole:
http://forum070.net/viewtopic.php?f=19&t=1693

S to prodajo je verjetno Mirko zadovoljil banke (oziroma pogodbo o financiranju Tuš Holdinga do 2017), da mu ne bo treba prodati celotnega Tušmobila
evil.gif
Naj spomnim, da mora Mirko do jeseni 2012 Tušmobil dokapitalizirati v višini 3 mio EUR (in to ne sme biti Tuš Holding), da mu ga ne bo treba prodati. V nasprotnem primeru lahko banke začnejo prodajo Tušmobila, brez privoljenja Mirkota.

Tušmobila Mirko ali banke po pogodbi ne smejo prodati za manj kot 40 mio EUR.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Štos je le v tem, da prenos pogodbe v resnici ni možen brez privolitve strank. Stranke imajo sklenjeno pogodbo z Tušmobilom. Prehod k Amisu je torej prostovoljen. Tušmobil pa mora uradno stare pogodbe prekiniti, če ne lahko stranke še vedno še naprej zahtevajo storitev od Tušmobila.
Izgleda da še pravna služba tam šepa do onemogolosti.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jaz vidim tole partnerstvo le kot dodaten plus za vse tušmobil naročnike. Amis zagotovo lahko nudi nove prednosti in izboljšave, kar je samo dobro!

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ni partnerstvo. Je bolj ajde pejte na Amis.
Kot sem napisal. Stranke imate pogodbo s Tušmobilom in ne z Amisom. Pogodbe so neprenosljive brez odobritve vas strank. Skratka, če komu ne ustreza Amis, pač lahko reč zavrne brez posledic. Tušmobil, pa če se hoče take stranke losat, mora uradno prekiniti pogodbo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Vsaka stranka od objave sprememb ma možnost odstopa od pogodbe tako tudi v tem primeru če pride poseg v samo pogodbo..da ne bodo isti pogoji..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Jaz vidim tole partnerstvo le kot dodaten plus za vse tušmobil naročnike. Amis zagotovo lahko nudi nove prednosti in izboljšave, kar je samo dobro!

Če je kaj amis, potem je to, da NI kvalitetna firma. Tušmobil stranke bodo s tem samo zgubile.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Kot sem napisal. Stranke imate pogodbo s Tušmobilom in ne z Amisom. Pogodbe so neprenosljive brez odobritve vas strank. Skratka, če komu ne ustreza Amis, pač lahko reč zavrne brez posledic. Tušmobil, pa če se hoče take stranke losat, mora uradno prekiniti pogodbo.

Sam tale Tuš te pa žuli
smile-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:

Če je kaj amis, potem je to, da NI kvalitetna firma. Tušmobil stranke bodo s tem samo zgubile.

Aja? Amis je nekvalitetna firma? Tega pa nisem vedel... Koga pa priporočaš? Če smem seveda vprašat.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
To velja tudi za kolokacijska storitve? Tušmobil je tu zelo kvaliteten/stabilen, vsaj proti Amisu.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
3.8 so bile izdane spremembe (veljavne po 30 dneh) pogojev za Tuš Telekom
wink-1.gif

http://www.tustelekom.si/downloads/spp/sprememba-spp-ttk-telefonija.pdf
http://www.tustelekom.si/downloads/spp/sprememba-spp-za-elektronske-komunikacijske-storitve-xdsl.pdf

Glede na spremembo kot kaže PSTN telefonija pri Tušmobilu ostaja, prav tako kabelski del.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tušmobil uvaja avtomat za plačevanje položnic brez provizije

Tušmobilovi naročniki v Celju lahko preizkušajo nov način plačevanja položnic, s katerim želijo v Tušmobilu še izboljšati svoje storitve in svojim naročnikom omogočiti enostaven način plačevanja položnic brez provizije. V ta namen so v Tušmobilovi poslovalnici v Celju postavili prvi plačilni avtomat, ki omogoča hitro in enostavno plačilo položnice na podlagi sistema QR kode, ki je že implementirana v nove Tušmobilove račune.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.