Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Hm..koliko pa je cena za poslane SMS pri Free2Go? Izven zakupljenih količin...

Nekako ne najdem cen, na strani pa še kar imajo stare pakete v ceniku..

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Saj bo, saj bo. Če ne danes, pa čez leto dni.
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Morda kdo ve, kako bi lahko v MOJ TUŠMOBIL upravljal z dvema naročniškima razmerjoma?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Ali pa vedno ročno zamenjujem upravljanje številke, s tem da mi pošljejo potem geslo po sms-u. Sem mislil, da se da enostavnje upravljati z več številkami.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm..koliko pa je cena za poslane SMS pri Free2Go? Izven zakupljenih količin...

Nekako ne najdem cen, na strani pa še kar imajo stare pakete v ceniku..

0,08 EUR

Hvala. A cena na SMS in podatke, ne zakupljene, je potem enaka v vseh Free2Go paketih?

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ko sem jaz spraševal so mi rekli da po veljavnem ceniku v vseh paketih. Če bodo pa kaj spreminjali pa nevem. Počakajmo na september pa bo pomoje mal bolj updejtan..

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Osnovni cenik brez dodatnih paketov za Free2Go mini tarifo je:
- min pogovora 0,12€
- SMS 0,08€
- MMS 0,10€
- prenos podatkov 0,0005€/1kB

edit: v kolikor še ni bilo omenjeno, skupina prijateljev sedaj omogočena tudi prepaid userjem

Nazadnje urejeno:

sid700

Pripravnik
5. maj 2012
37
0
6
No..pa še nekaj me zanima....poleg Nexusa(si ga moja bolša polovica želi)....
Sem dopustoval na HRT, in za boga da nisem mogel pošiljati ali prejemati MMS sporočil.
Niti se nisem mogel povezati na internet preko mobilnega operaterja.
Obkljukal sem, da se tel. lahko poveže na net ko gostujem, pa ni šlo.
Potem sem klical na tuš, in vprašal kaj je zdaj to, pa mi niso znali pomagati.
Probal sem na vseh hrt ponudnikih(tele2 itd), pa nikjer ni šlo....
Pri ostalih operaterjih so kolegi dobili SMS da imajo v tujini omejitev na 5mb, ki lahko koristijo, jaz pri tušu nisem dobil nič?
Kak je zdaj to?Tega še lani ni bilo se men zdi, lani je šlo vse kot po maslu...je pa problem, ko osebki dobijo račun po par 100 ali 1k€ in verjetno nočejo plačat...hudič če je pameten telofon pametnejši od uporabnika.....Ne morem poveda, kako jezn sem bil zaradi tega na dopustu.......
Letos grem še enkrat v tujino, in moram to porihtat...
Imam Htc One X..
hvala
lp

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
za začetek je super če preveriš, ali imaš aktivno zaporo prenosa podatkov v gostovanju. Če jo imaš, je to odgovor na vsa tvoja vprašanja zakaj ni šlo. Za dostop do spleta in pošiljanje MMS sporočil v tujini, je potrebno imeti izključeno zaporo in v aparatu omogočeno uporabo date v gostovanju

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Blokada prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja in v tujini

Za večji nadzor nad morebitnimi dodatnimi stroški lahko enostavno blokirate prenos podatkov in s tem tudi prejemanje in pošiljanje MMS sporočil, kadar se nahajate v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja in tudi kadar ste v tujini. Tako si boste zagotovili, da se bodo storitve, povezane s prenosom podatkov opravljale samo, kadar se boste nahajali v Tušmobilovem lastnem omrežju.
Blokado prenosa podatkov lahko vključite na dva načina:

v telefon vtipkajte *121# in izberite »Zapore storitev« ter sledite navodilom
obiščite wap.tuskabina.si in izberite zavihek Moj Tušmobil, kategorije Moje storitve ter sledite navodilom
V primeru izklopa zapore prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja ali v tujini, po zaključenem postopku izklopite in ponovno vklopite vaš mobilni telefon.

Če maš tole vklopljeno pol ti zato ni delovalo Internet in MMS
wink-1.gif

sid700

Pripravnik
5. maj 2012
37
0
6
Hvala obena....
In klical sem na tuš, naj porihta kar se da, sma se mendla 5 minut, in ženska ni imela pojma zakaj ne gre....
Ne vem no...o tej zapori bi lahko obvestili uporabnike al kaj jst vem.....
hvala še enkrat

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
nastavitev privzeto ni vključena, vključi se lahko ob sklepanju pogodbe ali pa ročno iz strani uporabnika samega... Gre pa isto zaporo kot je gostovanje na Mobitelovem omrežju za prenos podatkov

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Saj piše...seniorji.

Kar posrečen paket, morm priznat, za mojega fotra bi direkt bil, ker kliče samo "kolege" ki pa so vsi na stacionarcih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.