Ti lahko trosis svoje nebuloze.... Od drugih pa pricakujes, da bodo tiho??? Veliko bolj zaupam temu, kar napise Evrofil, kot pa GrandFelix...
dumping je dovoljen za operaterje, ki se jim ne tretira za operaterje s pomembno tržno močjo.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ko je menda (poudarek moj, ker nimam stevilk, ki bi potrdile, da je res slo za minus) en drug operater pri nekem paketu, ki je ciljal samo na doloceno skupino uporabnikov, "zavestno sel v minus" kot ti pravis, je bil cel halo o nefer pristopu in eventuelno mu je konkurenca za vrat obesila APEK.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ti lahko trosis svoje nebuloze.... Od drugih pa pricakujes, da bodo tiho??? Veliko bolj zaupam temu, kar napise Evrofil, kot pa GrandFelix...
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Jest, verjamem, da njemu bolj verjameš, ker imaš že od nekdaj dosti za povedati proti TMTko da... Se pač vidi, da si naperjen proti TM...
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Poslušati tebe in pa Evrofila, pa še kakšen Majzelj bi se našel, v tem primeru je enako kot, da bi poslušali volka, da se mu zaupa čuvanje kozličkov.
Verjemi... ne palcujejo ga davkoplacevalci... Ce ga ne poznas, ne bluzi nekaj v tri dni... In ne mesaj Evrofila z enim drugim uproabnikom, ki pa res menda zivi na racun davkoplacevalcev (Evrokrat se mi zdi, da je nick)Citat:
Lahko je s tujim k**c*m po koprivah tolčti, ko ti drugi plačujejo mobilno telefonije kot v primeru Evrofila, kar je še huje se mi zdi, da ga plačujejo davkoplačevalci.
Citat:
Samo konkurenca, njeni podložniki in zaposleni pri navedenih, si želijo propada konkurenta, slehrnemu uporabniku, zagotovo to ni v interesu in ne more biti, ampak mu je v interesu, da ima na razpolago ALL Inclusive paket, Brezmejne pakete, internet za 1€ na dan itn.
Citat:
Težko se je sprijazniti z dejstvi, da se bodo prihodki morda zmanjšali pri konkurenci ter posledično dobiček, vendar še zmeraj obstaja rešitevti pa Evrofil ojačajta uporabo mobilne telefonije in posledično omogočite nekako višji zaslužek vašega operaterja, da se ja zaposleni pri njem ne bodo sekirali ali jim bo podjetje še zmeraj plačevalo šolanje, katerega se je svoj čas špricalo, bonitete itn.
Citat:
Mene kot uporabnika izrecno zanima samo in zgolj najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, vse ostalo zaradi mene lahko propade.
Citat:
Tudi Vega je propadla in zrasel je še močnejši in ugodnejši Tušmobil, če propade še ta, kar je malo verjetno, ni vrag, da ne bo zrasel namesto njega še večji in ugodnejši operater, tako da za zdaj lahkoTušmobilu in njegovim paketom in naj živi še dolgo.
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Če ne zastopiš, kaj ti je mislil povedat, in potem iščeš take otroške izgovore, pač vse pove svoje, sorry. Vsak uravnovešen človek ve, kaj je hotel povedat....
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
..o moj bog se vam da...
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
o kakšni pametnjakoviči! Poglejte malo tuje operaterje, ne pa bit tako ozkogledi
Cene klicev, ki si jih operaterji zaračnunavajo med sabo so zaradi EU regultaive vedno nižje, zato lahko mali operaterji ponudijo take pakete kot je ALL iNCLUSCVE. Če EU ne bi tega forsiral bi stroški klicev v druga omrežja male operaterčke ubili. EU pa itak hoče to medsebojno zaračunavanje med operaterji ukinit. Potem bo situacija ista kot pri internetu. Plačaš 20 EUR naročnine in to je to. Tušmobil ker je mali pa se lahko gre ALL INCLUSIVE zgodbe, ker nič ne zgubi, Mobitel ki pa več kot 60% denarja zasluži na tistih ko imajo račune po 200 EUR pa logično, da cvili.
Ena matematika: 1000 naročnikov Mobitela, ki plačujejo 200 EUR na mesec je 200.000 EUR. Pomnoži z 12 mesecev je 2,4 milijona. Razumeš zdaj? Če se le 1000 heavy userjev Mobitel odloči, da gre na Tušmobil, Mobitel na letni ravni izgubi 2,4 miljona!!! Katastrofa za Mobitel.
Tako, da tukaj smo naročniki zadovoljni z nizko ceno, Tušmobil raste in zaostruje konkurenco, cene se posledično nižajo, konkurenca se pa seveda bori na vse možne pretege, da bi najboljše kliente ohranila
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Mene kot uporabnika izrecno zanima samo in zgolj najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, vse ostalo zaradi mene lahko propade.
Tudi Vega je propadla in zrasel je še močnejši in ugodnejši Tušmobil, če propade še ta, kar je malo verjetno, ni vrag, da ne bo zrasel namesto njega še večji in ugodnejši operater, tako da za zdaj lahkoTušmobilu in njegovim paketom in naj živi še dolgo.
Lp.