Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
no sej jaz kr cele range rutam od 91.0.0.0.
Fora je bla da mobitel so mi razni myIP strani kazale neki 213.IP Bil je pa nekaj cisto drugega. 178.x menda al celo 38.x
Nevem bi si mogo pisat zram kaj je kaj.
Po cem pa sklepas da je bil toliko, kot ti pravis da je bil ? tezava je namrec v tem, da je vmes vsaj en NAT, pri dveh ("multi-level NAT) bi se znale dogajati hecne reci, kar se tice nacinov za ugotavljanje "lastnega" naslova kot so whatsmyip in podobni.
Kaj ? (Med ostalim) je FTP kratica tudi za file transformer protocol, ugibam, da pises o tem, ne uspem pa se domisliti kaj naj bi to imelo z mojim vprasanjem, torej kako naj bi ime nekega protokola ali pa morebiti dejstvo, da pri tebi tece streznik ali klient, ki deluje po omenjenem protokolu, vplivalo na to kaj naj bi bil tvoj IP naslov. Pricakoval sem odgovor v stilu "ifconfig/ipconfig je rekel tointo, whatsmyip je rekel tointo".
Tušmobil tik pred prodajo:
Tuš Holding bo v zelo kratkem času prodal podjetje Tušmobil , ki se je kot tretji slovenski mobilni operater na slovenskem trgu pojavil leta 2006. Zavezujoča ponudba za prodajo Tušmobila je že bila oddana, zdaj pa poteka zadnja faza odločanja o podpisu kupoprodajne pogodbe, je STA izvedela iz neuradnih, a zanesljivih virov. Nazadnje smo to napovedovali pred dvema mesecema v članku "Mirko Tuš ima manj dolgov in večji dobiček".
Kdo je kupec Tušmobila in koliko je zanj pripravljen odšteti, je za zdaj še skrivnost. Po neuradnih informacijah pa naj bi družbo, ki jo vodi Matjaž Savodnik, kupil eden izmed večjih mobilnih operaterjev v Evropi.
Btw. kaj ga zdaj s tem vesoljem serjejo za 15€? V spl. pogojih piše: 25% popust na mesečno naročnino velja ob sklenitvi katerega koli naročniškega razmerja tušmobil za najmanj 24 mesecev. Potem pa: Mesečna naročnina 15 EUR ne velja ob podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev. Se Pravi je to samo za one ki se vežejo brez fona za 2 leti. Kaj si ja nor?
kdor se prvič veže aneks dobi na vesolju 25,371 % popust (15,00 €/mesec), kdor se drugič veže s aneksom ter vzame 25% popust (in če ne gre na nižji paket) ga ima 30% (14,08 €/mesec). Če gre na nižji paket in za drugi aneks vzame 25% popust pa ima naročnino 15,08 €/mesec.
Jaz imam za tušmobilvesolje že od novembra mesečno naročnino 14,08 €/min (ker je to moj drugi aneks na tej cifri in nisem šel na nižji paket takrat).
Ker sem novembra za tušmobilinternet20GB vzel takrat prvi aneks pa ga tam imam 25% popusta in s tem namesto 20 € naročnine 15 €.
imaš dve vrsti aneksa:
- aneks na subvencioniran telefon
- aneks "Popust na mesečno naročnino"
Hkrati imaš lahko aktivnega samo enega, torej ali imaš aneks za popust in imaš vesolje za 15,00€ ali pa vzameš telefon in imaš vesolje za 20,10€... to je to...
Skratka, vesolje za 15,00€ lahko dobiš v kolikor skleneš novo naročniško razmerje in ne velja za tiste ki želijo podaljšati - za te velja cena 15,075€
.... aneks za popust lahko kadar koli zamenjaš z aneksom za aparat brez poplačila zneska za 'predčasno prekinitev' aneksa za popust. Je pa jasno, da ne moreš imeti obeh istočasno.
Novosti glede prodaje:
Viri trdijo, da je v Celje menda že prinesel zavezujočo ponudbo za nakup celotnega sistema Tušmobil. Zavezal se je, da bo kupnino poravnal v celoti z gotovino v treh mesecih, kako visoka je, pa je še skrivnost.
khm... Najbolje za ostalo konkurenco bi bilo, da jih kupi Telekom Austria, Simobil pobere Tušmobilove uporabnike in na trgu ostaneta dva (raznih priveskov in kvazi operaterjev ne štejem
Sam da Telekom Austria ali Vodafone ne prevzameta pa bo dobro ker v nasprotnem primeru se mi zdi da se bodo telekomunikacije podražile tudi čez 100% če bi spet ratal duopol.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.