Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik iii pravi:
kak razumete: "Bonus polnitev ima veljavnost 30 dni od datuma 12.2.2010."

to pomeni če polneš a ne porabiš vsega se ti izbriše??

Da, če ne boš do 12.3.2010 porabil preostanka bonus polnitve, se ti bo s tem dnem bonus polnitev, ki ti je ostal zbrisala.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
... toliko o minutah.

Ker sva kupovala nekaj časa v Tušu, sva tudi pridno nabirala minute in kupila predplačniško Tuš kartico, da se to pač pokoristi.

Ko se jih je nekaj nabralo se je 2x zgodilo da je prodajalka kljub prošnji pozabila dati aktivacijsko kodo... ni panike.

Danes poskusim z vnosom aktivacijske kode in kaj se zgodi? Doda mi 1minuto...
bonk.gif

Prejšnjih 287 minut pa je šlo v maloro.

Na nobenem računu ni bil napisal rok veljavnosti minut!
Pošiljajo vsa jajca, za minute ni nihče opomnil, da je treba do konca leta 2009 porabiti! Tako sem v bistvu za bv kupila kartico, minute so zbrisali, ne vem v čem je poanta, če jih čem nabirat da jih je xxx število gor jih pač je, in kaj jih to boli?

Zelo sem razočarana! Tuš se mi je že 2x izkazal za en klinc operaterja, naročnino sem prekinila, TUŠ predplačniško kartico pa rade volje šenkam, ker nočem niti videti več tega nategunskega TUŠA!

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
No jaz sem se pa pozanimal na informacijskem pultu ko sem naročil tušklub kartico če je kar koli časovno omejeno in so mi lepo povedali čisto vse
smile-1.gif

včasih se more človek SAM pozanimat za določene zadeve in ne čakat, da ga drugi obveščajo.

tudi merkator (če si lahko dovolim povedati to) je imel en čas, da če si kupil lumpi izdelek si dobil nalepko lumpi ki si jo nalepil v album. in ko napolniš album ga pošlješ h njim na upravo in te lahko izžrebajo da greš v disneyland
smile-1.gif
no jaz sem veselo nabiral te nalepke (zaradi tamalih od sodelavke) in enega dneva ni bilo več nalepk...in sem vprašal zakaj ni nalepk in so mi rekli: ja tega ni več...samo do takrat je trajajo.

torej sem brezveze nabiral nalepke in kupoval izdelke od lumpija? NE! temu vsekakor ni tako....pač POZANIMAJ SE ČLOVEK BOŽJI od kdaj..do kdaj....tamali so bili zelo žalostni ker nimajo napolnjenega albuma in ker ne morejo brezplačno v disneyland...
ampak to še ne pomeni, da je merkator zanič in neka njihova pravila!

kdo ti je kriv, če površinsko razmišljaš!

toliko z moje strani

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Datumske omejitve in roki trajanja morajo biti navedeni, sedaj tudi Tuš piše na račune do kdaj veljajo popusti za gorivo in tudi minute, prej pa ni pisalo, morda so se ljudje jezili. In to potem ni pošteno. Na vsaki stvari ki jo dobiš, ali je to darilni bon, ali so to nalepke, nagradne igre... povsod mora biti naveden rok trajanja, uporabe...
rolleyes-1.gif

In to ni moje "površinsko razmišljanje" kakor ti praviš, to je njihova šlamparija!

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
se strinjam s tabo ja, da bi moglo biti na več mestih napisano ampak žal ni tako...in dokler ni in ne bo tako se bomo mogli samo pozanimat vse zadeve
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Mislim da je na dnu vsakega Tušovega računa iz trgovine več kot 1 mesec pisalo, da so minute unovčljive do konec decembra 2009, nepovezane se brišejo.... če si ti 1mesec stran metala račune, brez da bi jih pogledala sedaj ni Tuš kriv, še manj pa Tušmobil... skratka, najlažje se je zgovarjati na nevednost in da ti ni noben povedal...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
no če je pisalo so bili vsaj fer do kupcev in jih obvestili na vsakemu računu.

merkator niti tega ni naredil.... in izlet je šel nekam....
smile-1.gif

ampak zaradi tega se še ne bomo obremenjevali!! halo folk a res nimate svojega življenja da bi se z njim ukvarjali? vam je res tako dolgčas da morete vsako izkušnjo prit pisat na forum?

JA IIINN kaj pol če so ti minute propadle? saj jih nisi kupila ampak so pridobljene na BREZPLAČEN način če prav razumem to akcijo od tuša. in če dobiš nekaj BREZPLAČNO še ne pomeni, da si za to plačal/a, ker ti si plačal/a izdelek in pridobil/a minuto.

pa brez zamere
smile-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
po nizki jakosti bi rekel da je UMTS 2100.

blazko: Tušmobil je imel v Ljubljani brezplačen UMTS 900 od 20.7.2009 do 3.1.2010.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
... toliko o minutah.

Ker sva kupovala nekaj časa v Tušu, sva tudi pridno nabirala minute in kupila predplačniško Tuš kartico, da se to pač pokoristi.

Ko se jih je nekaj nabralo se je 2x zgodilo da je prodajalka kljub prošnji pozabila dati aktivacijsko kodo... ni panike.

Pošiljajo vsa jajca, za minute ni nihče opomnil, da je treba do konca leta 2009 porabiti! Tako sem v bistvu za bv kupila kartico, minute so zbrisali, ne vem v čem je poanta, če jih čem nabirat da jih je xxx število gor jih pač je, in kaj jih to boli?

Zelo sem razočarana! Tuš se mi je že 2x izkazal za en klinc operaterja, naročnino sem prekinila, TUŠ predplačniško kartico pa rade volje šenkam, ker nočem niti videti več tega nategunskega TUŠA!

Samo glede tega, minut vam sploh ni moglo dodat, ker se dodajo le enkrat mesečno, ob začetku meseca. Tako da...

Nazadnje urejeno:

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
na kerih lokacijah v LJ pa je 2100?

nova reklama ...
ena morpa bit tm nekje pri murglah (LJ109), tadruga mora bit tm nekje ko je KMŠ (LJ105), tretji oddajnik pa na ruskem carju (LJ110).

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
... toliko o minutah.

Samo glede tega, minut vam sploh ni moglo dodat, ker se dodajo le enkrat mesečno, ob začetku meseca. Tako da...

Ja vem, s prvim naložijo, ampak bodo naložili 1 minuto, stare pa so se izbrisale.

A kdo rabi tuš kartico? Lepa št.?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
očitno zadeva napreduje.... tudi v BTC-ju je 3G...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
... toliko o minutah.

Ja vem, s prvim naložijo, ampak bodo naložili 1 minuto, stare pa so se izbrisale.

A kdo rabi tuš kartico? Lepa št.?
Zbrisale so se vam lahko samo s 1.1.2010. O tem ste pa bili seveda obveščeni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.