V Kostanjevici ni boljši signal zaradi nove bazne postaje ampak, ker so bazne SE681 Krško Sremič in SE641 Drnovo usmerili direktno proti Kostanjevici.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Bob pa ja ne more biti alternativa
SMS zgrešeni klic.
Cenovno gledano je OK. Razen če porabiš več kot 1500 enot za posamezno storitev. To pa lahko veš samo ti in ti ostali ne moremo pomagatCitat:
Uporabnik Car pravi:
Na TM so mi dva meseca pred iztekom Free20 ponudili paket najbližji za 14,99 z vključenimi 1500 enotami za vsako stvar(klici v TM, v druga omrežja, SMS-ji in interner). Pa me zanima ali se to splača, največ uporabljam njihovo omrežje, le redko Mobitelovo. Nikoli pa nisem kontroliral, koliko kličem, zato ne vem, koliko enot naj bi do sedaj porabil na mesec.
Kakšen predlog, je to ok?
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Na TM so mi dva meseca pred iztekom Free20 ponudili paket najbližji za 14,99 z vključenimi 1500 enotami za vsako stvar(klici v TM, v druga omrežja, SMS-ji in interner). Pa me zanima ali se to splača, največ uporabljam njihovo omrežje, le redko Mobitelovo. Nikoli pa nisem kontroliral, koliko kličem, zato ne vem, koliko enot naj bi do sedaj porabil na mesec.
Kakšen predlog, je to ok?