Ja po enem dnevu težko ocenjujem. Zaenkrat vse deluje OK in brez kakršnihkoli problemov.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
pa drgač si zadovoljen?
men jutr prenesejo cifro na tuš
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Problem je prekinjanje in nedosegljivost, ter seveda obupno počasno delovanje mobilnega interneta.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Problem je prekinjanje in nedosegljivost, ter seveda obupno počasno delovanje mobilnega interneta.
Prekinjanja in nedosegljivosti sam ne opažam, se pa strinjam, da mobilni internet ni na nivoju konkurence - ne zaradi hitrosti ampak zaradi precej manjšega UMTS omrežja, ki povrhu marsikje (še?) ni 900 MHz. Ampak za maile, FB, odpiralne čase ipd. pa vsaj meni zadošča. Za kaj več pa tako ali tako raje poiščem WiFi in grem s laptopom na net.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Glede paketov se nima kaj očitat tušu, je gladki zmagovalec na vseh področjih.
Problem je prekinjanje in nedosegljivost, ter seveda obupno počasno delovanje mobilnega interneta. Če nekoga to ne moti, potem je tuš jasna izbira, če pa je nekdo picajzlast, pa nima kaj drugega kot mobitel...
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Jaz sem iz : all inclusive takrat šel na FREE40, pa sem full zadovoljen. Ta paket je tudi full dober za 15 € ( vse po 1500). Pa še od konkurence imam XL ZATE - 55 €.