Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
In avtomatsko ti vrže na telemach domnevam.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Da mu še vedno odšteva od dobroimetja namesto enot iz revolucije paketa ?
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Se opravičujem, ni mi bilo jasno.
Če so ti sedaj to uredili, pol jim daj reklamacijo še za tiste 3€. Le na drug oddelek se moraš obrnit.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Na sosednjem forumu slučajno zasledil tole akcijo v Tušu iz kataloga:
Mogoče pride kakšnemu predplačniku prav sploh v kombinaciji z revolucijoVelja pa samo še do jutri.
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
A še ima kdo drug težave v tujini? Konkretno sem v Avstriji in me redno meče iz omrežja. Vseeno ali je T Mobile ali A1. Potem moram znova zagnati telefon, da sploh najde omrežje. Čez čas je spet isto. To se mi dogaja že vsaj dva tedna in vem za dva različna telefona. Najprej sem sumil moj telefon, sedaj pa vidim, da ima sodelavec isto težavo...
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
A še ima kdo drug težave v tujini? Konkretno sem v Avstriji in me redno meče iz omrežja. Vseeno ali je T Mobile ali A1. Potem moram znova zagnati telefon, da sploh najde omrežje. Čez čas je spet isto. To se mi dogaja že vsaj dva tedna in vem za dva različna telefona. Najprej sem sumil moj telefon, sedaj pa vidim, da ima sodelavec isto težavo...
lahko potrdim. potem je (pri meni) sledilo, da imam omrezje a ni interneta: na a1.at, potem na t mobile in sedaj na a3. skratka loterija ali bo ali ne. kljub znakcu na telefonih (da je signal in internetna povezava) ni nujno, da dela. v bistvu veckrat ne kot ja. jaz imam se njihov paket in deluje na istih podrocjih, ko telemach ne.