Kateri operater pa ponuja največ podatkov v EU za npr 15 eurov na mesec? Telemach ima sedaj 3.33 gb, ga kateri premaga?
Citat:
Ima pa T-2 (lahko obiščeš tudi katero od njihovih poslovalnic) paket Brezčasni Maxi za 9,99 €
Citat:
Uporabnik pep pravi:
Citat:
Ima pa T-2 (lahko obiščeš tudi katero od njihovih poslovalnic) paket Brezčasni Maxi za 9,99 €
Listam in listam po njihovi strani, pa se sprašujem, ali sem jaz malo neroden, ali oni to namenoma skrivajo. Nikakor mi ne uspe prisurfati do tega paketa. Sicer mi google najde to v par sekundah, ampak če ne bi vedel, da to iščem, pa ni šans.
Prav tako recimo pri paketu "Mobilni TOP" pri najboljši volji ne uspem ugotoviti, kako so obračunane storitve do in po 9.99€.
V tem pogledu je stran milo rečeno neuporabna. Malo me mika preklopit glede na to, da se mi kmalu izteče vezava naših 6 številk na Telemach, ampak če še spletne strani nimajo pregledne, se resno bojim, kako bo sicer pri njih izgledalo.
...saj vem, da verjetno nisi ti pravi naslov za tako negodovanje, ampak ker si pač omenil, sem pač tebi replyal...
Ni mišljeno za MiklavžaCitat:
Uporabnik McGiver pravi:
Saj bo igrača, še pred Miklavžem - brez skrbi.
In kaj naj bi po tvoje naredil? Pri konkretni zadevi ne govorimo o 2 evrih, temveč je razlika med nakupom v poslovalnici in naročila preko interneta dobrih 60€.Citat:
Uporabnik damjanko pravi:
Folk gleda sam na ceno,..pol se pa že potrpi,.. jamra naredi pa nič saj bi moral plačat 2€; več,..