Ni poanta telefona. Apple za avtorizacijo iMessage-ov pošlje SMS na številko v tujino (konkretno nekam v UK), avtorizacija pa se potrdi s povratnim SMS-om. In tukaj konkretno povratni SMS nikoli ni prišel, ker ga je Telemach očitno nekje izgubil/prefiltriral. Če misliš, da je to napaka iPhona pa naj bo tako... pri drugih operaterjih to deluje.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Z drugimi telefoni omrežje dela.
IPhone pa vedno nekaj posebnega
Kako pa si to preveril?Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Poleg je tel. št. prodajnega svetovalca, katera pa je v Simobil omrežju, kar pa sem sam preveril.
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Danes sem dobil po pošti reklamo Telemacha in ponudbo za fiksne ter mobilne storitve. Poleg je tel. št. prodajnega svetovalca, katera pa je v Simobil omrežju, kar pa sem sam preveril. Slaba reklama, če še njihovi ne zaupajo svojem omrežju in to potem ponujajo drugim.
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Uporabnik Sokol pravi:
Poleg je tel. št. prodajnega svetovalca, katera pa je v Simobil omrežju, kar pa sem sam preveril.
Kako to lahko preveriš?
Ali pa *130*številka# na Mobitel omrežju.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Uporabnik Sokol pravi:
Kako to lahko preveriš?
www.npch.si
http://www.npch.si/index.php/kje-je-stevilka
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Citat:
Uporabnik Najednik pravi:
Ali pa *130*številka# na Mobitel omrežju.
Mislil si: *129*stevilka#
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kdo pa je rekel, da omrezje. ni delovalo? Ni se dalo aktivirati storitve iMessage/FaceTime,... In to je bil problem pri Telemachu, ki SMS sporocilo, ki ga v ozadju poslje iOS na Irsko stevilko, nekako blokira, da ne pride do ciljne destinacije... oz. ne pride nazaj povratno sporocilo... Podoben problem so pred casom imeli tudi recimo pri Si.mobilu ...
V tem primeru je krivda na Telemachu, kar so tudi "priznali" ... Fer bi bilo da zato tudi stornirajo strosek, ki je posledicno zaradi napake na njihovi strani, nastal uporabnikom...
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Res je, Simobil ima *789*#, če me spomin ne vara.
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
ksz
ko smo ravno pri teh USSD ukazih. Telemach ima za preverbo stanja-preostalih količin ukaz *123*#. Kakšen ukaz ima pa mobitel za te podatke?
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
A kdo ve kako je z USSD nizi v tujini, predvsem če se uporaba kakorkoli zaračunava.