Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
tole glede gostovanja mene nekaj zanima;
če na telefonu vklopim gostovanje, imam potem v primeru gostovanja zgoraj črko R.
In hkrati to pomeni, da če sem preblizu tujine mi to lahko posledično nabije račun?
Po moji logiki bi ob tako nujni dosegljivosti moral itak imeti backup še drugega operaterja.Citat:
Uporabnik javr pravi:ki morate biti dosegljivi 24/7 in ste pri Telemachu ?
Citat:
Uporabnik mirkosan pravi:
1. Ne deluje, vsaj ne v LJ. Preklopi na mobitel, za par sekund, nato pa ostane brez signala.
2. Saj zdaj se mobitel omrezje lahko uporablja tudi za data, kajne? Brez dodatnih stroskov?
Koliko te plačujejo za takšno dosegljivost ? Si astronavt na Deep space 9 ?Citat:
Uporabnik javr pravi:
mobi (SE K810i) rabim predvsem v službene namene, dosegljiv moram biti 24 ur na dan, vse dni v letu. Mobi je iztrošen, nabaviti je treba novega, verjetno nekaj v stilu LG G3. Zdaj sem pri Telekomu - brez problemov. Če se pojavi kakšen problem, ni problemov z njihovo odzivnostjo.
Imam Telemachov internet-TV-telefon in če bi vzel še mobi, bi nekaj prihranil pri naročnini. A po govoricah sodeč, Telemachovo omrežje ni primerno za ljudi, ki morajo biti dosegljivi kadarkoli, kjerkoli. Kakšne izkušnje imate takšni, ki morate biti dosegljivi 24/7 in ste pri Telemachu ?