je plačano. Poznam pa tudi ljudi, ki morajo biti stalno dosegljivi, pa so "plačani" z veseljem, da sploh imajo službo.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Koliko te plačujejo za takšno dosegljivost ? Si astronavt na Deep space 9 ?Citat:
Uporabnik javr pravi:
mobi (SE K810i) rabim predvsem v službene namene, dosegljiv moram biti 24 ur na dan, vse dni v letu. Mobi je iztrošen, nabaviti je treba novega, verjetno nekaj v stilu LG G3. Zdaj sem pri Telekomu - brez problemov. Če se pojavi kakšen problem, ni problemov z njihovo odzivnostjo.
Imam Telemachov internet-TV-telefon in če bi vzel še mobi, bi nekaj prihranil pri naročnini. A po govoricah sodeč, Telemachovo omrežje ni primerno za ljudi, ki morajo biti dosegljivi kadarkoli, kjerkoli. Kakšne izkušnje imate takšni, ki morate biti dosegljivi 24/7 in ste pri Telemachu ?
Prejsnji teden je za 1 dan pri Telekomu crknil prenos podatkov. Moj internet je bil nedosegljiv.Citat:
Uporabnik javr pravi:
mobi (SE K810i) rabim predvsem v službene namene, dosegljiv moram biti 24 ur na dan, vse dni v letu. Mobi je iztrošen, nabaviti je treba novega, verjetno nekaj v stilu LG G3. Zdaj sem pri Telekomu - brez problemov. Če se pojavi kakšen problem, ni problemov z njihovo odzivnostjo.
Imam Telemachov internet-TV-telefon in če bi vzel še mobi, bi nekaj prihranil pri naročnini. A po govoricah sodeč, Telemachovo omrežje ni primerno za ljudi, ki morajo biti dosegljivi kadarkoli, kjerkoli. Kakšne izkušnje imate takšni, ki morate biti dosegljivi 24/7 in ste pri Telemachu ?
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Kako je mišljena DRUGA KARTICA SIM za 10 eur?
A to je klasična al je data. Če je klasična lahko prenesm iz drugega operaterja?
Pač prišparam 5/10 eur/mesec odvisno od paketa. Konec leta se pa že pozna.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Jaz mislim v kratkem iz Telekoma (GSM) preiti na paket Še več k telemachu za 15 EUR. V bistvu me zanima zanesljivost omrežja in kako je s to kombinacijo gostovanja pri Telekomu.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Kako je mišljena DRUGA KARTICA SIM za 10 eur?
A to je klasična al je data. Če je klasična lahko prenesm iz drugega operaterja?
Pač prišparam 5/10 eur/mesec odvisno od paketa. Konec leta se pa že pozna.
Druga kartica je npr za ženo. Taka, normalna za prenosni telefon. Oba črpata iz tistih 5 GB polne podatkovne hitrosti. Pogovori so neomejeni.
Mi lahko poveš dober razlog, zakaj bi onemogočil UniFi?Citat:
Uporabnik b_t pravi:
Ali se da na routerju kje onemogočiti UniFi in kako?
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik b_t pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik b_t pravi: