Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Glede teh novih paketov...
6 ,00 € /mesec
Za Telemachove uporabnike fiksnih storitev
4,00 EUR / mesec
Ne znajdem se več na telemachovi spletni strani... A imamo uporabniki ostalih storitev Telemacha, avtomatsko nižjo naročnino na te VEČ pakete, ali se moraš za to cenejšo opcijo vezati za 24 mesecev?
Hvala v naprej za odgovor.
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Da se čimprej znebim vsega pri Telemachu, po polovični ceni ponujam Free to go sim kartico-na njej je naloženih cca 50 evrov torej jo dobite za 25 evrov..
Napiši številko TRR-ja. Takoj nakažem 5 EUR (verjamem, da se bodo našli še štirje), samo da nehaš trolat.
PS: SIM kartice ne potrebujem, lahko si jo vtakneš v poljubno režo (ali odprtino)
Citat:
Uporabnik alinko pravi:
Pozdravljeni,
mene pa zanima če obstaja kakšen WIDGET porabe količin oziroma zaračunane količine? Hvala za odgovor.
Lep pozdrav.
Citat:
Uporabnik pino pravi:
Smrkc res reši težavo. Tako, da to kaže, če si pri stvari ( beri - se ti ne jebe za stranko ) se da rešit marsikatero zadevo.
Tudi meni je parkrat porihtal zadeve, ki jih na info centru niso zmogli.
Torej, Smrkca za direktorja (šala ali pa tudi ne). Bo potem poštimano kot se šika.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Da se čimprej znebim vsega pri Telemachu, po polovični ceni ponujam Free to go sim kartico-na njej je naloženih cca 50 evrov torej jo dobite za 25 evrov..
Napiši številko TRR-ja. Takoj nakažem 5 EUR (verjamem, da se bodo našli še štirje), samo da nehaš trolat.
PS: SIM kartice ne potrebujem, lahko si jo vtakneš v poljubno režo (ali odprtino)
Odlično
Prosim, da denar namenjen meni nakažeš Popotniku preko Paypala
Tu pa objavi potrdilo, da si nakazal, da vidim, če res drži kar pišeš.
Upam, da se vas najde vsaj 5(da bo lahko sebe in svojo peljal na eno pico) in se mu s tem končno malce oddolžim za vse trud.
Lp