Citat:
Uporabnik Stancek pravi:
Kako je kaj z dodatnimi stevilkami na enem paketu lahko jih imas do stiri stevilke al je unih 10 evrov enkratni znesek al vsaki mesec placujes ?? hvala za odgovor
Vsak mesec.
Citat:
Uporabnik Stancek pravi:
Kako je kaj z dodatnimi stevilkami na enem paketu lahko jih imas do stiri stevilke al je unih 10 evrov enkratni znesek al vsaki mesec placujes ?? hvala za odgovor
Citat:
Uporabnik TheCableGuy pravi:
dasVR46: Če mi pošljete naročniške podatke preko ZS vam lahko preverim točno koliko bi znašalo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Visina ugodnosti verjetno ni 30€ ampak predvidevam, da toliko placujes mesecno.... Ce ti je ostalo se 16 mesecv, to pomeni, da je visina tvojih "ugodnosti" 480€... Ce potem to pomnozis s kolicnikom 0,66 (katerga dobis po izracunu 16/24), to znese potem 319,68€...
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
1.1.2016 bo roaming tudi za starejše pakete, to sem nekje zasledil.
Mi v SV Sloveniji še vedno imamo nadgradnjo omrežja in je nacionalno gostovanje zastonj....me pa čudi da je sms o nadgradnji prišel že 12.8.2015 in do zdaj še nobenega obvestila o koncu nadgradnje....mogoče pa ostane omogočeno brezplačno gostovanje....
Citat:
Uporabnik dasVR46 pravi:
Citat:
dasVR46: Če mi pošljete naročniške podatke preko ZS vam lahko preverim točno koliko bi znašalo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Visina ugodnosti verjetno ni 30€ ampak predvidevam, da toliko placujes mesecno.... Ce ti je ostalo se 16 mesecv, to pomeni, da je visina tvojih "ugodnosti" 480€... Ce potem to pomnozis s kolicnikom 0,66 (katerga dobis po izracunu 16/24), to znese potem 319,68€...
Mesečno plačujem 13,41 €. Imel sem aneks za 10% popust in ne za telefon, zato je visina ugodnosti samo 30 €. 1,5 € na mesec v dveh letih navrže približno 30 €. Pisal sem na mail in sem dobil odgovor, da je možna menjava samo za paketa ŠE VEČ in NAJVEČ ob doplačilu za 20 € za menjavo. Danes sem se oglasil v telemachovi poslovalnici, kjer sem lahko spremenil paket na VEČ, aneks sem prekinil brez plačila po besedah zaposlenega, plačati bom moral le 20€ za menjjavo paketa. Mislim pa, da je stvar drugačna, če imaš aneks za telefon.
Citat:
Trupl0: Če ste trenutno naročniki Tušmobila potem plačate samo 20€, ne bo nobenih skritih stroškov.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
S tem da to ni glih pravi LTE, ker se dosega bolj kot ne UMTS hitrosti. LTE je 150mbps, telemach niti blizu temu ni.
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
S tem da to ni glih pravi LTE, ker se dosega bolj kot ne UMTS hitrosti. LTE je 150mbps, telemach niti blizu temu ni.
Povej kateri operater ponuja hitrost 150 mbit/s....mogoče na kaki mikrolokaciji....realne hitrosti so tam okoli 50 mbit/s....jaz sem trenutno z Telemachovim LTE-jem zadovoljen....se pa giblje med 20-40 mbit/s....glavna je odzivnost omrežja....vsaj po moje....
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Povej kateri operater ponuja hitrost 150 mbit/s....mogoče na kaki mikrolokaciji....realne hitrosti so tam okoli 50 mbit/s....jaz sem trenutno z Telemachovim LTE-jem zadovoljen....se pa giblje med 20-40 mbit/s....glavna je odzivnost omrežja....vsaj po moje....
Velik speedtestov sem naredu na raznih lokacijah po Sloveniji in Si.mobil ponuja do 150Mb/s večina testov je bila med 100 in 150