Ne preko tmobila je. Sem koristil prenos podatkovCitat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Hmmm...Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Ta teden sem bil v Nemčiji in Telemach ima prekleto dobro pogodbo za roaming z Deutsche Telekom. Vedno je delalo z HSPA+, medtem Telekomovcem sploh ni spustilo v omrežje in so bili prijavljeni na E-plus EDGE.
Zelo zelo presenečen. Verjetno imajo tako pogodbo kot Si.mobil z Vodafonom.
Pri Premium EU, se lahko "brezplačne" minute v DE koristi znotraj E-plus omrežja. Ostalo je običajno EU gostovanje
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
@fikus, ni res da ne,mores menjati iz mingl 17eur na vec za 15eur. Lahko, edino ameks moras prej odplacati, poklici za izracun koliko to pride. Ti pa priporocam kak teden pocakati, ker imajo hud naval in maslednji teden bo se guuzva.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ne gre se za nazaj ampak za ta trenutek, ista fima mi ne omogoči prehoda na drug paket, četudi bi plačal za menjavo paketa.
Dvomim, da je to res.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ne gre se za nazaj ampak za ta trenutek, ista fima mi ne omogoči prehoda na drug paket, četudi bi plačal za menjavo paketa.
Dvomim, da je to res.
Seveda je res, zakaj bi nekaj nakladal?
Poklical sem za zamenjavo paketa in te možnosti nimam-razen, če odplačam ankes kar me pa stane več kot celoletna naročnina.
Slabo leto bom že še potrpel potem pa, pa, pa Telemach.
Pravzaprav je preko obeh. Preverjeno.Citat:
...
Ne preko tmobila je. Sem koristil prenos podatkov
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Dvomim, da je to res.
Poklical sem za zamenjavo paketa in te možnosti nimam-razen, če odplačam aneks.
Sam ne ve kaj bi rad.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Dvomim, da je to res.
Poklical sem za zamenjavo paketa in te možnosti nimam-razen, če odplačam aneks.
No, vidiš, da je možno.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Sneki, ti kot pravnik bi lahko vedel, da si sklenil pogodbo za nek čas (leto, dve, nekateri imajo tri). Aneks je dodatek k pogodbi in se ponavadi sklepa ob podaljšanju le te za npr. nov telefon predčasno. Ali pa aneks k naročniškemu razmerju, da boš toliko in toliko časa odplačeval aparat in ostal njihov naročnik na izbrani paket.
Nekako logično naj bi bilo, da če ti operater financira oz. da na 24 obrokov telefon, da se za ta čas ohrani obstoječe razmerje oz. da se ob prekinitvi le tega operaterju vrne neplačan sorazmeren del aparata.
Kako boš vzel aparat vreden npr 500 eur na 24 mesecev, čez 12 mesecev pa ne bi več plačeval?
Jasno je treba poplačati preostali dolg, potem pa jovo na novo po nov aparat.
Tako je, D Telecom oziroma T-Mobile. Ne vem kaj eni nekaj blebetajo na pamet. So zato seznami operaterjev, pa vseeno eni kar nekaj blebetajo z zavajanji ...Citat:
Ne preko tmobila je. Sem koristil prenos podatkovCitat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Hmmm...Citat:
Ta teden sem bil v Nemčiji in Telemach ima prekleto dobro pogodbo za roaming z Deutsche Telekom. Vedno je delalo z HSPA+, medtem Telekomovcem sploh ni spustilo v omrežje in so bili prijavljeni na E-plus EDGE.
Zelo zelo presenečen. Verjetno imajo tako pogodbo kot Si.mobil z Vodafonom.
Pri Premium EU, se lahko "brezplačne" minute v DE koristi znotraj E-plus omrežja. Ostalo je običajno EU gostovanje
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Ne vem kaj te zdaj tu tezi....noben operater ti nebi dovolil spremembe paketa v nizjo narocnino ce nebi odplacal aneksa....potem bi se to masovno delalo...bi sklenil drazji paket in posledicno prisel do cenejsega telefona potem pa cez par mesecev zamenjal paket in znizal narocnino....
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik jozo pravi:
Ne vem kaj te zdaj tu tezi....noben operater ti nebi dovolil spremembe paketa v nizjo narocnino ce nebi odplacal aneksa....potem bi se to masovno delalo...bi sklenil drazji paket in posledicno prisel do cenejsega telefona potem pa cez par mesecev zamenjal paket in znizal narocnino....
Ni mi treba dati nižje naročnine, vse lahko ostane tako kot doslej, le dovolijo mi naj(tako kot to imajo cenejši paketi) nacionalni roaming tudi za internet ne samo za pogovore in SMSe.
To je vse kar bi rad.