Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
saj na to sem mislil, kar je rdeče obkroženo
evil.gif

samo se nisem pravilno izrazil
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Nazadnje se bodo še spomnili, da bodo računali najemnino SIM kartice.
13.gif
Najem SIM kartice bi še nekako šlo. Jo lahko odjaviš. Ko bodo začeli računat obsevanje, katero dobimo iz njihovih baznih postaj bo pa hudič.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To pomen, da morem zdej celi žlahti in kolegom izklopt to mento, ker itak noben sploh ne ve kaj to je?? Če si z vasi, te že debelo gledajo, ko jim daš telefon s črtno kodo za poskenirat.

Najboljš, da si sprintam ene 20 obrazcev in razdelim med ljudi.

Telekom, res briljantna odločitev. Pa sem vas imel za fer operaterja:((

Upam, da jih bodo zasipal s pošto in se nej j... z odpiranjem kuvert in pretipkavanjem podatkov;)

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Upam, da jih bodo zasipal s pošto in se nej j... z odpiranjem kuvert in pretipkavanjem podatkov;)

Upajmo, da se ne bodo spomnili, da bi izklop Monete se posebej zaracunavali
17758-icon_confused.gif

Evo, pa si jim dal idejo.
aplauz.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Upajmo, da se ne bodo spomnili, da bi izklop Monete se posebej zaracunavali
17758-icon_confused.gif

Evo, pa si jim dal idejo.
aplauz.gif

Jaz jim pa ravno pošiljam obrazec, na katerem namesto številk piše "VSE". Upam, da bodo razumeli
wink-1.gif
.

Jernej

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Daj ne delajte preveč revolucije in sebi in drugim nepotrebnih sivih las, še predno je karkoli uradno no.
rolleyes-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Kup odstopnih izjav v teh dneh zna dobro vplivati na odločitev, jaz za vse naše cifre že printam.

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
787
38
28
Samo nekaj me še zanima: Če izklopiš moneto, lahko koristiš še študenske bone? Če slučajno kdo kaj o tem ve
Hvala

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Zakaj pa jih ne bi mogel? Saj ni nujno da jih plačaš z moneto, plačaš keš ali s kartico. Pokličeš na cifro 1808 pride ven ton in to je to, nobene monete ni tukaj.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jaz bom skenslal ker itak nisem uporabil več kot 1x, pa samo možnost za zlorabe je če mi kdo sune fon.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Za vsako kreditno kartico (Visa, Diners, Mastercard, Magna,...) se plačuje letna članarina. Pri nekaterih karticah in/ali nekaterih plčailnih mestih se vsaka transakcija obračuna (poskusite plačati na tehničnem pregledu za avto s kartico!) .
Moneta je nenazadnje tudi kreditna kartica in zanjo naročnina ne bi smela biti problematična. Problematičen je le način, kako to nameravajo izvesti. Sam nikoli nisem podpisal kakšne pristopne izjave, da želim imeti moneto. Zakaj bi moral sedaj to odpovedati, če ne želim plačevati naročnine? Kar pa ti pravna oseba pošlje/da ti pa tega ne naročiš se se to smatra kot darilo. Darila pa ni potrebno plačati.
Če to želijo računati uporabo Monete jo morajo izključiti vsem. Kdor jo želi uporabljati proti plačilu pa naj izpolni pristopnico.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kup odstopnih izjav v teh dneh zna dobro vplivati na odločitev, jaz za vse naše cifre že printam.

Če itak nimajo nič od takih, ki monete ne uporabljajo, razen da po možnosti plačujejo kakšno licenco dobavitelju rešitve tudi za te, kako bi odstop takih vplival na karkoli?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.