Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
FOX sedaj tudi pri Telekomu Slovenije v Siol TV programski shemi – tudi v HD tehniki http://www.blog.uporabnastran....i-v-hd-tehniki/

In kaj ima to veze z mobilno telefonijo.
bonk.gif

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
##off topic on#
Mapa Telekom Slovenije v "Elektrotehnika, telefonija, TV in internet" ne obstaja in tako je ta naslednja najbolj primerna.

Lahko pa ti narediš mapo, če te ta umestitev tako moti
smile-1.gif
)
##off topic off#

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
##off topic on#
Mapa Telekom Slovenije v "Elektrotehnika, telefonija, TV in internet" ne obstaja in tako je ta naslednja najbolj primerna.

Lahko pa ti narediš mapo, če te ta umestitev tako moti
smile-1.gif
)
##off topic off#
Jo boš moral sam naredit, če že želiš reklamirat svojo "uporabno stran"
grims-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Sej imaš 2 različni številki. Fora je edino v tem, da če kličeš iz SIM2 kartice, se bo tistemu, ki ga kličeš, izpisala nosilna številka. Vse ostalo (kolikor je meni znano) funkcionira normalno.

Če imaš pa v mislih paket, ki je podoben Debitelovem NajinD, pa pri Mobitelu žal ne obstaja. Razen SIM2 kot najboljši približek temu.

Naj ne bi bilo tako, ampak naj bi številke delovale čisto ločeno. Sem sklenil zadevo, najkasneje pojutrišnjem bo aktivirana SIM2. Poročam.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Sej imaš 2 različni številki. Fora je edino v tem, da če kličeš iz SIM2 kartice, se bo tistemu, ki ga kličeš, izpisala nosilna številka. Vse ostalo (kolikor je meni znano) funkcionira normalno.

Če imaš pa v mislih paket, ki je podoben Debitelovem NajinD, pa pri Mobitelu žal ne obstaja. Razen SIM2 kot najboljši približek temu.

Naj ne bi bilo tako, ampak naj bi številke delovale čisto ločeno. Sem sklenil zadevo, najkasneje pojutrišnjem bo aktivirana SIM2. Poročam.

klici iz sim2 bodo vidni kot nosilna stevilka. sms-i pa bodo iz nove stevilke. Drugace ne more biti.

Jernej

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:

klici iz sim2 bodo vidni kot nosilna stevilka. sms-i pa bodo iz nove stevilke. Drugace ne more biti.

Jernej

Res je, deluje kot si opisal. V bistvu je še boljše, da je tako.
zmaga.gif

Slavuj

Pripravnik
27. nov 2012
48
0
6
Mene pa zanima če je možno, da bi imel na dveh karticah (Nano in Microsim ) isto GSM številko na obeh.
Namreč imam Nokio z micro sim, sedaj pa dobim še Iphone 5S.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Edina opcija je SIM2. S tem, da ko kličeš ven je na obeh ista številka, klici notri in sms pa je za sim2 drugačna (uporabljam sam)

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta:

S 1. 4. 2014 pričnejo veljati novi Pogoji uporabe storitve Moneta, ki so objavljeni na spletnem mestu Telekoma Slovenije http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/ceniki/premijske-storitve) bomo s 1. 4. 2014 vsem naročnikom, ki jim je Telekom Slovenije omogočil uporabo storitve Moneta, pričeli zaračunavati osnovno mesečno članarino za uporabo storitve.
Uporabniki, ki se s spremembami ne strinjajo, lahko do 31. 3. 2014 storitev Moneta izključite ali odpoveste pogodbo za uporabo storitve Moneta. Izklop ali odpoved storitve uredite pisno v vseh Telekomovih centrih ali pri pooblaščenih posrednikih s posebnim obrazcem, ki ga dobite pri svetovalcih. Za uporabnike, ki Telekoma Slovenije do 31. 3. 2014 pisno ne obvestite, da novih pogojev ne sprejemate, velja, da s spremembo pogojev uporabe storitve Moneta in mesečno članarino soglašate.
Dodatne informacije so vam na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000.

Zaključek promocijskega obdobja LTE/4G:

Promocijsko obdobje brezplačne uporabe omrežja LTE/4G se 31. 12. 2013 zaključuje. S 1. 1. 2014 se storitev Hitri internet LTE/4G 100 obračuna po ceniku. Nova storitev Hitri internet LTE/4G 20 vam omogoča brezplačen dostop do omrežja LTE/4G s prenosnimi hitrostmi do 21,6 Mb/s do uporabnika in do 5,76 Mb/s od uporabnika. Za izklop plačljive storitve Hitri internet LTE/4G 100 oz. vklop storitve LTE/4G 20 pošljite SMS s ključno besedo LTE20 na 1918. Več na www.telekom.si

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.658
6.420
113
Citat:
Uporabnik bostjangtline pravi:
Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta:
V skladu z novimi pogoji in s spremenjenim cenikom (ta je objavljen v sklopu Pomoč in podpora na povezavi http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/ceniki/premijske-storitve) bomo s 1. 4. 2014 vsem naročnikom, ki jim je Telekom Slovenije omogočil uporabo storitve Moneta, pričeli zaračunavati osnovno mesečno članarino za uporabo storitve.
Kdaj pa bodo objavili znesek osnovne mesečne članarine za Moneto?

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Če je mesečna članarina, bi pričakoval, da se ukine provizija ob nakupu z Moneto. Seveda do tega ne bo prišlo, tako da izklopim takoj, ko vidim prvi TC.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Tole z moneto se mi zdi pa velik nateg, ker jo ima privzeto vsak vklopljeno. Sedaj bodo vsi telekomovi naročniki dobili zaračunano naročnino za nekaj, kar večina nikoli ni uporabila oz. sploh vedela, da obstaja? Fer bi bilo, da bi vsem izklopili in bi se morali nato uporabniki po lastni želji nazaj pliklopiti (opt-in).

Sicer pa:
Citat:
Moneta je brezplačno vklopljena vsem uporabnikom storitev Mobitel. Če menite, da Monete ne želite (več) uporabljati, jo lahko sebi ali drugim, ki so vezani na vaše naročniško razmerje, kadarkoli izklopite. Prav tako lahko sebi ali drugim, ki so vezani na vaše naročniško razmerje Moneto kadarkoli ponovno vklopite.
Za vklop oz. izklop izpolnite obrazec za vklop/izklop storitve Moneta in nam ga pošljite na naveden naslov na obrazcu, po faksu na številko 01 47 22 062 ali na e-naslov info@telekom.si./Email]

[/QUOTE]

[URL='http://itm.siol.net/_m/media/_docs/zunanje-storitve_GO32_156.pdf']http://itm.siol.net/_m/media/_docs/zunanje-storitve_GO32_156.pdf[/URL]

Jaz bom kar takoj odjavil moneto, ker bom sicer pozabil do aprila.

Edit: Kdor ima certifikat, lahko izklopi moneto kar tukaj: [URL='https://monitor.mobitel.si']https://monitor.mobitel.si[/URL]

Nazadnje urejeno:

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Jutri takoj to zrihtam, ker drugače bom pozabil. Plačevati pa ne mislim (glede na to, da je niti enkrat nisem koristil).
smile-1.gif

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
kako bo pa z drugimi operaterji glede monete? ima kdo že kakšno informacijo?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Študenteraj za subvencionirano prehrano. Pa tudi sam za plačevanje parkirnine, mi ni potrebno skrbeti za drobiž. Urbana je samo za Ljubljano...
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.