Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Heh pri Mobitelu je to cela novica, pri konkurenci pa vsi navajeni že, sploh ni za omenjat.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Si me prehitel...
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jap, jebeštrga jih gleda. Povsod jumbo plakati, še akcija da ti dajo še rezervni telefonček zraven (en cheap samsung) ko pa nasedeš, pa telefonov seveda ni več. Pa tako so jih bila polna usta o zadostnih zalogah. Bullshit.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mene pa nekaj druga zanima a ti pri Telekomu (Mobitelu) kasirajo če prideš tja in hočeš imet nano SIM namesto klasičnega in hkrati ne vzameš pri njih iPhona? Koliko so mi stvari logične bi ti operater moral omogočiti takšno kartico da boš lahko uporabljal njihovo omrežje ali...? Pa drugo vprašanje, koliko računajo menjavo paketa (ni vezave) torej iz klasičnega Itak paketa na Ðabest 2000? LP

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Iiiiiin... je zmanjkalo iTelefonov
grin1.gif

Ravno ko je "višek" sezone z darili
hysterical-1.gif

lp

si ga imel namen kupiti ali
13.gif

Imaš razlog, da si kupiš S4

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Sem bil istega mnenja dokler nisem kupil S4. Jajca od telefona in hkrati moj zadnji Samsung (pa imel dosedaj samo te). Dober hardware s poraznim software-om. 1000 funkcij, od tega 10 uporabnih. Tudi sam sem imel namen vzeti i5s, pa bom imel sedaj očitno za prodati bon, ker ni zaloge in vprašanje kdaj bo.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mene pa nekaj druga zanima a ti pri Telekomu (Mobitelu) kasirajo če prideš tja in hočeš imet nano SIM namesto klasičnega in hkrati ne vzameš pri njih iPhona? Koliko so mi stvari logične bi ti operater moral omogočiti takšno kartico da boš lahko uporabljal njihovo omrežje ali...? Pa drugo vprašanje, koliko računajo menjavo paketa (ni vezave) torej iz klasičnega Itak paketa na Ðabest 2000? LP
Prehod me Itak paketi je brezplačen.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Kot tudi prehod iz itak/džabest na "itak za zmeri".
smirk-1.gif

http://ponudba.itak.si/paketi?utm_source=GAdW&utm_medium=TSmedia&utm_campaign=Paketi

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Iiiiiin... je zmanjkalo iTelefonov
grin1.gif

Ravno ko je "višek" sezone z darili
hysterical-1.gif

lp

Kako veš? Je to preverjena info?
Na uradni strani nisem zasledil, da je zaloga pošla.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jaz sem klical v vse centre in je povsod razprodan. Ponekod se še najde 5C, oziroma se je v torek, danes ne verjamem več.

Sem bil v torek v cityparku in je bila vrsta folka do vrat, čeprav so že iphoni pošli, očitno so prodajali vse po vrsti.

So mi pa rekli da nova 'obilna' pošiljka pride v 1.polovici januarja. Očitno so podcenili povpraševanje.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hmm pomanjkanje iPhonov tudi pri konkurenci, a brez pretiranega razburjenja,.. hmmm
confused-1.gif
selektivna strpnost?
b

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hmm pomanjkanje iPhonov tudi pri konkurenci, a brez pretiranega razburjenja,.. hmmm
confused-1.gif
selektivna strpnost?
b

Mogoče jih je imel Telekom več kot Simobil? V MB lani kolega bil vso noč v vrsti da ga je dobil, saj ji je bili samo koliko? 20?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
glede na ekskluzivo smo jih dobili kolikor jih je apple odobril,.. drugje pa jih nismo smeli jemati,..in tako si gospodje iz appla delajo navidezno ekskluzivo,..
kakorkoli,..uživajte v iphoneih,..meni ne potegne, kljub nekajmesečni uporabi,..
b

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Bodo še prišli časi, ko bodo gospodje iz Appla imeli dovolj telefonov pa premalo kupcev.
Saj se ni potrebno ozret tako daleč nazaj. Le poglejte Nokio.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.