Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Iiiiiin... je zmanjkalo iTelefonov
Ravno ko je "višek" sezone z darili
lp
Citat:
Uporabnik sole pravi:
si ga imel namen kupiti ali
Imaš razlog, da si kupiš S4
Prehod me Itak paketi je brezplačen.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mene pa nekaj druga zanima a ti pri Telekomu (Mobitelu) kasirajo če prideš tja in hočeš imet nano SIM namesto klasičnega in hkrati ne vzameš pri njih iPhona? Koliko so mi stvari logične bi ti operater moral omogočiti takšno kartico da boš lahko uporabljal njihovo omrežje ali...? Pa drugo vprašanje, koliko računajo menjavo paketa (ni vezave) torej iz klasičnega Itak paketa na Ðabest 2000? LP
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mene pa nekaj druga zanima a ti pri Telekomu (Mobitelu) kasirajo če prideš tja in hočeš imet nano SIM namesto klasičnega in hkrati ne vzameš pri njih iPhona? Koliko so mi stvari logične bi ti operater moral omogočiti takšno kartico da boš lahko uporabljal njihovo omrežje ali...? Pa drugo vprašanje, koliko računajo menjavo paketa (ni vezave) torej iz klasičnega Itak paketa na Ðabest 2000? LP
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Iiiiiin... je zmanjkalo iTelefonov
Ravno ko je "višek" sezone z darili
lp
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hmm pomanjkanje iPhonov tudi pri konkurenci, a brez pretiranega razburjenja,.. hmmmselektivna strpnost?
b