Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
točno to je moj point,..
priznam jim naslednje prednosti:
- sw je združljiv z vsemi generacijami aparatov,
- sw je hiter in stabilen
- visoka cena ob prodaji

ima pa tudi toliko minusov da o tem nebi,..
in upam da gredo počasi po poti Nokie in BB-ja,..
b

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hmm pomanjkanje iPhonov tudi pri konkurenci, a brez pretiranega razburjenja,.. hmmm
confused-1.gif
selektivna strpnost?
b

Jaz sem pri mobitelu že ne vem 15 let, kaj me briga konkurenca in koliko ifonov majo?? Sicer sem zadovoljen z omrežjem ampak če nimajo ifonov, potem ko nabijajo o zadostnih zalogah, bom pizdil čeznje.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Zakaj so mi potem pri mobitelu preko FB rekli da jih ni, ko sem klical po centrih isto? Sicer me pa zanima 64gb.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
64GB različice verjetno nimajo kaj veliko, če sploh kaj, ker se verjetno prodaja bolj redko kot pa 16/32GB verzija.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
V bistvu nisem spraševal po določeni različici, ampak sem samo rekel če imajo iphone 5s, tako da zmanjkalo jih je če mi verjamete ali ne.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
KSZ

Lahko pri Telekomu preplačaš račun za telefon in imaš potem naslednje mesce dobropis ali ne?

Pri konkurenci se da. Torej, dobiš račun za 20€, ti z istimi podatki plačaš 50€ in imaš potem naslednje mesece 0€ poližnice, dokler seveda ne porabiš preplačila. Se to da?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Je možno pri Mobitelu imet 2 različni telefonski številki (2 SIM kartici) vezani na isto naročnino (iz obeh številk se porabljajo zakupljene enote naročniškega paketa)?

nick

Pripravnik
3. sep 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
KSZ

Lahko pri Telekomu preplačaš račun za telefon in imaš potem naslednje mesce dobropis ali ne?

Pri konkurenci se da. Torej, dobiš račun za 20€, ti z istimi podatki plačaš 50€ in imaš potem naslednje mesece 0€ poližnice, dokler seveda ne porabiš preplačila. Se to da?

Da

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej sta različni številki.
Edini hakelc je pa v tem, da se osebi na drugi strani prikaže vedno ista številka.

Primer:
fotr; sim1
mati; sim2

Ko te kličeta, ti ne veš kdo od niju te kliče. Nazaj pa kličeš vsakega na svojo številko.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Sej imaš 2 različni številki. Fora je edino v tem, da če kličeš iz SIM2 kartice, se bo tistemu, ki ga kličeš, izpisala nosilna številka. Vse ostalo (kolikor je meni znano) funkcionira normalno.

Če imaš pa v mislih paket, ki je podoben Debitelovem NajinD, pa pri Mobitelu žal ne obstaja. Razen SIM2 kot najboljši približek temu.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz

Je možno pri Mobitelu imet 2 različni telefonski številki (2 SIM kartici) vezani na isto naročnino (iz obeh številk se porabljajo zakupljene enote naročniškega paketa)?

Potem pa skupni mobilni zakup (če me spomin ne vara, je tudi za zasebne uporabnike). Ampak za 50 evrov dobiš 2 številki in 2000 enot. Torej te računica hitro pripelje do dveh paketov 2014 po 21 evrov. Pač 20 evrov je meja, pod katero mobilni operaterji ne želijo iti in z majhnimi količinami silijo skromne uporabnike k menjavi paketa na višjega, kot pa ga le-ti potrebujejo. Za 21 evrov torej dobiš 2014 enot, za recimo Penzion paket s 100 enotami pa daš 11 evrov. In če so penzionisti malce bolj aktivni, se z dodatnimi minutami hitro približajo 20 evrom, pa smo spet tam... Tudi ITAK je naciljan na 20 evrov...

Če bi pa odprli SIM2 na polno funkcionalnost, bi pa pljuvali sami sebi v skledo, se ti ne zdi?

Jernej

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
točno to je moj point,..
priznam jim naslednje prednosti:
- sw je združljiv z vsemi generacijami aparatov,
- sw je hiter in stabilen
- visoka cena ob prodaji

ima pa tudi toliko minusov da o tem nebi,..
in upam da gredo počasi po poti Nokie in BB-ja,..
b

467716-post_slo.gif

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.