Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ker firmo furajo po politični liniji izbrani nesposobneži, jim bo to pokvarilo njihovo preprosto računico, ki trenutno znaša npr
število naročnikov * npr 1€/mesec = toliko več denarja za pokrasti
če bo pa folk masovno začel kenslati moneto, jim bo to morda odprlo oči da tako preprosto ne gre. Morda.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Pabod kje vam ideja da bi kar vsi bili avtomaticno naroceni na placljivo storitev?? Dej ne delajte panike ce se je samo zacelo govoriti da bo morda enkrat narocnina za moneto. Vsi skacete v luft pa se brezglavo odjavljate popolnoma brez razloga
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Se strinjam. Domnevam da bodo vsem storitev onemogočili in jo tistim, ki jo bodo želeli, vklopili ob poslanem sms-u ali kaj podobnega.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Za vsako kreditno kartico (Visa, Diners, Mastercard, Magna,...) se plačuje letna članarina. Pri nekaterih karticah in/ali nekaterih plčailnih mestih se vsaka transakcija obračuna (poskusite plačati na tehničnem pregledu za avto s kartico!) .

Edina stvar pri registraciji vozila, kjer placas dodatno provizijo so placila drzavi... torej cestnina... Pri ostalih zadevah pa ne placas nic vec (tehnicni pregled, zelena karta, zavarovanje,...)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Pabod kje vam ideja da bi kar vsi bili avtomaticno naroceni na placljivo storitev?? Dej ne delajte panike ce se je samo zacelo govoriti da bo morda enkrat narocnina za moneto. Vsi skacete v luft pa se brezglavo odjavljate popolnoma brez razloga
smile-1.gif

Jaz je itak se nikoli nisem uproabil (oz. sem enkrat... za palcilo parkirnine v Kranju se mi zdi) ... In ocitno je namen bil, da se uvede clanarina (drugace besedilo, ki ga je prilepil bostjangtline, ne bi bilo tako sestavljeno ... Verjetno pa je zadeva sla sedaj se enkrat v interne "mline" pri Telekomu... in po vsej verjetnosti ne bo te narocnine (ali pa bo... vendar ne bo pri vseh samodejno vkljuceno) ...

Podobno "sranje" si je pred casom naredil Si.mobil, ko so hoteli zaracunavati letni strosek za "vodenje racuna" ali nekaj podobnega... In takrat jih je to kostalo tudi nekaj narocnikov, ki so zaradi tega prekinili in sli h konkurenci ...
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
smile-1.gif
Tako kot Telekom "popolnoma brez razloga" spreminja pogoje? Če spreminjanje pogojev ni "brez razloga", potem tudi odjave niso "brez razloga".

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Meni se zdi moneta kul edino za plačilo trole. Sicer se z njo peljem le 1x ali 2x na leto, a takrat mi pride prav.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
ksz

Je mobitel kaj spreminjal pogoje paketa džabest 2000 in bi lahko sedaj prekinil naročnino?

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
če nimaš vezanega aneksa, lahko brez problema, če imaš pa še telefon vezan, ga morš pa še poplačat (spet odvisno, koliko imaš še vezave).

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Aha, najlepša hvala. Ankes imam do 14.8.14. Bom moral vprašati na mobitelu, koliko bi moral poplačati.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.249
1.757
113
40
Omg! V zadnjem mesecu sem 3x klical na telekom (za siol)...in enkrat sem cakal 30 (!) minut, dvakrat pa po 20 minut na prostega operaterja..?!?
Kaj so vse odpustili in je samo en v klicnem centru, ali so zdruzili vse v enega..? Noro..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Bodi vesel, da si tako hitro prišel na vrsto. Jst ne vem, če sem pod 40min prišel. Ko greš vmes že scat in 2x pozabiš kaj bi rad vprašal.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Za tehnično pomoč uporabite spletni pogovor... Prideš zelo hitro zraven...
zmaga.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Bodi vesel, da si tako hitro prišel na vrsto. Jst ne vem, če sem pod 40min prišel. Ko greš vmes že scat in 2x pozabiš kaj bi rad vprašal.

Klicni centri so rak rana pri vseh operaterjih. Jaz res ne vem a folk res klicari za vsako malenkost al jim je pa dolgčas. Jaz ne vem če sem v zadnjih 5 letih mogoče 2x klical. Si pa predstavljam da obstajajo ljudje ki kličejo in potem visijo z operaterjem na liniji tud po uro in več. Po tudi jamranje ljudi da ne dobijo prostega operaterja je pretirano...saj so še druge opcije da dobiš odgovor oz. kontakt z operaterjem
smile-1.gif

Sem

Pripravnik
9. dec 2010
68
0
6
Novo pri Telekomu je predvsem to, da sem z Novim letom odpovedal vse pogodbe, tako stacionarne, mobilne, kot tudi internetne storitve in presedlal drugam.
Sicer je vse iz dežja pod kap, ampak poln kufr sem jih že imel
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.