Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:

Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta
07.01.2014

Na zadnji strani računa, ki so ga januarja prejeli uporabniki storitev Telekoma Slovenije, je objavljeno obvestilo o prenovljenih pogojih uporabe storitve Moneta; ključna sprememba je, da novi pogoji dopuščajo možnost zaračunavanja mesečne članarine.

Gre za preliminarno objavo, s katero uporabnike, kakor to določa zakonodaja, obveščamo o načrtovani spremembi. Novi pogoji uporabe storitve Moneta so objavljeni na naših spletnih straneh, in sicer v poglavju Pogoji uporabe, pri tem pa je treba razlikovati med Pogoji poslovanja z Moneto ter Pogoji uporabe storitev Moneta.

Sama uporaba storitve Moneta je do nadaljnjega še vedno brezplačna, obračunavajo pa se posamezne transakcije, za katere velja obstoječi cenik. Morebitna članarina se bo obračunavala po ceniku. Nov cenik bo, skladno z zakonodajo, objavljen dva meseca pred uveljavitvijo sprememb.

vir: http://www.telekom.si/info-in-obvestila/151

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Ali je možno telefonski predal nastaviti tako, da pove samo sporočilo o nedosegljivosti in ti pošlje SMS, kdo te je takrat klical ... brez da bi klicoči imel možnost pustiti glasovno sporočilo. Aja, pa da to deluje permanentno, ne pa začasno ("vnesite število dni ... blabla bla").

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:

Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta
07.01.2014

Na zadnji strani računa, ki so ga januarja prejeli uporabniki storitev Telekoma Slovenije, je objavljeno obvestilo o prenovljenih pogojih uporabe storitve Moneta; ključna sprememba je, da novi pogoji dopuščajo možnost zaračunavanja mesečne članarine.

Gre za preliminarno objavo, s katero uporabnike, kakor to določa zakonodaja, obveščamo o načrtovani spremembi. Novi pogoji uporabe storitve Moneta so objavljeni na naših spletnih straneh, in sicer v poglavju Pogoji uporabe, pri tem pa je treba razlikovati med Pogoji poslovanja z Moneto ter Pogoji uporabe storitev Moneta.

Sama uporaba storitve Moneta je do nadaljnjega še vedno brezplačna, obračunavajo pa se posamezne transakcije, za katere velja obstoječi cenik. Morebitna članarina se bo obračunavala po ceniku. Nov cenik bo, skladno z zakonodajo, objavljen dva meseca pred uveljavitvijo sprememb.

vir: http://www.telekom.si/info-in-obvestila/151

Plenilec ne ve, kjer bi še oplenil naročnika.

Ki more bedno storitev Moneta preklicati le pisno...
priden.gif

Sramota.

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Ni nujno pisno - se da tudi preko Monitorja. Dokler se mastodont ne odloči, da ga bo ukinil.
crazy1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Ni nujno pisno - se da tudi preko Monitorja. Dokler se mastodont ne odloči, da ga bo ukinil.
crazy1.gif

Saj je tudi odpoved preko Monitrja pisno ... Monitor sluzi le temu, da se podpise z digitalnim potrdilom ... Generira pa se pisni dokument, ki ga potem rocno sprovedejo ...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
crazy1.gif

Saj je tudi odpoved preko Monitrja pisno ... Monitor sluzi le temu, da se podpise z digitalnim potrdilom ... Generira pa se pisni dokument, ki ga potem rocno sprovedejo ...

Ne ne, vse gre samo še digitalno, Telekom je daleč pred vsemi... Vsakič, ko imajo v Kranju srečo, da me vidijo, jim malce pošinfam njihov čudovit sistem brez papirja. Ampak tako pač je, tudi mi (še vedno) tiskamo vse račune, zakaj bi bilo njim lažje
smile-1.gif

Jernej

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
crazy1.gif

Ok, nerodno sem se izrazil, pod pisno sem mislil naslednje - ni mi potrebno osebno iti na Telekomov center, se tam identificirati z osebnim dokumentom in oddati obrazec, ki sem ga predhodno natisnil doma na papirju. Oz, da mi ni treba iti na Telekomov center, reči prosim izklopitie mi moneto, se podpisati in potem dobim potrdilo na papirju. Z Monitorjem to odpade - iz strani stranke se mi zdi to paperless poslovanje. Na strani Telekoma pač to očitno ni.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Mi lahko kdo razloži tale račun od mobitela.
Paket je penzion paket plus.
Kaj tiste količine pomenijo. Sekunde al kaj.
Ne vem pa tudi ne a se je ta paket kaj spremenil, ker na telekomovih straneh je enotna tarifa za cel dan tukaj je pa nižja in redna tarifa.
V glavnem bi pa rad vedel koliko minut pogovora je vsega skupaj. Hvala za informacije.

http://puu.sh/6iwrN.jpg

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
763
113
www.jernej.org
Količina so sekunde, zaračunana količina pa sekunde zaokrožene glede na število dogodkov in obračunski interval.

Zaračunane minute:
- 22 min (11 klicev)
- 101 min (51 klicev)
- 2 minuti (2 klica)
- 26 min (24 klicev)
- 17 min (10 klicev)
- 56 min (29 klicev)

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Hvala za info. Se mi je zdelo, da je tko sam se mi pri izračunu ni izšlo, ko sem gledal tarife na Telekomu za ta paket.
Glede na to, da so dve tarife se je zgleda vmes paket spremenil.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Telekom je vedno imel višjo in nižjo tarifo v fiksnem omrežju. Nižja tarifa je od ponedeljka do sobote od 19...7 ure ter v nedeljah in praznikih ves dan.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Telekom je vedno imel višjo in nižjo tarifo v fiksnem omrežju. Nižja tarifa je od ponedeljka do sobote od 19...7 ure ter v nedeljah in praznikih ves dan.

Telekom v fiksnem omrezju kolikor vem, ze nekaj let nima vec visje in nizje tarife... Razen, ce to doplacas kot posebno storitev (vecerni pogovori)...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
A ne bi bilo pametno mal spremenit tale paket, ki že en čas ni več ugoden kot je bil (na začetku)?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.