Se obetajo podražitve?
Wowifi ima eno slabost.
Preko Telekoma prileti samo kratka številka napr. 041 123 456 namesto dolga +386 41 123 456 in če si naprimer v Nemčiji kar Huawei zazna in potem misli da te kliče številka iz Nemčije in ne prikaže imena iz imenika.
LINK ?NOVOST!!!
Delitev zakupa
Nova storitev omogoča naročnikom delitev količine prenosa podatkov drugemu naročniku mobilnih storitev ali uporabniku Mobi. Delijo se lahko le količine, ki so del naročniškega paketa, in veljajo le za mobilni prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.
Delitev mobilnih količin za prenos podatkov si lahko uporabniki omogočijo z uporabo SMS-zahteve vsebine DELIM XXGB MOBILNA ŠTEVILKA PREJEMNIKA (npr.: DELIM 20 GB 041700700) pošlje naročnik na številko 1918.
NOVOST!!!
Delitev zakupa
Nova storitev omogoča naročnikom delitev količine prenosa podatkov drugemu naročniku mobilnih storitev ali uporabniku Mobi. Delijo se lahko le količine, ki so del naročniškega paketa, in veljajo le za mobilni prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.
Delitev mobilnih količin za prenos podatkov si lahko uporabniki omogočijo z uporabo SMS-zahteve vsebine DELIM XXGB MOBILNA ŠTEVILKA PREJEMNIKA (npr.: DELIM 20 GB 041700700) pošlje naročnik na številko 1918.
Verjetno prej še ni bilo...
Telekom Slovenije
Delim GB je nova storitev, ki naročniku mobilnih storitev omogoča, da drugemu naročniku podari določeno količino prenosa podatkov, npr. 20 GB.www.telekom.si
Verjetno prej še ni bilo...
Telekom Slovenije
Delim GB je nova storitev, ki naročniku mobilnih storitev omogoča, da drugemu naročniku podari določeno količino prenosa podatkov, npr. 20 GB.www.telekom.si
Super zadeva...
Danes se je pojavila še povezava v moj.telekom.si. Sem poslal 1GB in 5GB na dve mobi številki. Gigabajti so šli, na mobi številkah pa ni videti spremembe .
Jernej
Nisi dobil nobenega sms-a na stevilko iz katere si doniral oz z mobi stevilk?? Najprej se porabljajo podatki ki jih dobis kot donacijo. Ne vem pa ce se vidi ko preverjas porabo oz na moj telekom stanje doniranih podatkov.