Novo pri Telekom Slovenije III.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
A je kdo že probal kombinacijo kombinacijo Telekomove eSIM in tuje nanoSIMke v iPhone XS/XS Max za uporabo Telekomovega VoWiFi preko mobilnih podatkov na drugi (tuji SIMki). Je to možno? Se pravi, da bi v tujini imel neko lokalno SIM samo za prenos podatkov in preko tega uporabljal VoWiFI za klicanje s Telekomovo kartico. Vem, da se da to sicer dosečt s Komunikatorjem ampak vseeno....

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Kako naj elegantno prekinem telekomovo naročnino. Tole za tko tko dela neo je nekak prebavljivo. Tvin je pa totalno neuporaben. Imam vezavo, itak.

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
A so to tujci izkoriščali? A je tako dobra ponudba/poceni? Nimam pojma kako deluje MOBI in kakšne količine imaš v tujini...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Res so pravi loji. Nekaj popolnoma nepomembnega in za njih stane ravno 0€ za nas pa 3€. :aplauz:No ja mogoče bo to za razliko od Neota celo delalo. :evil:

trobla

Pripravnik
28. dec 2014
206
17
18
Futrajte jih še naprej.......Kao šenkujejo vam GB ki jih niti ne porabite, plačate pa jih. Take rabijo :valjamse::valjamse::valjamse: Pri sosedu za 15€ dobim isto.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.663
6.423
113
Telekom ima že dolgo te avgustovske podražitve, da jih večina uporabnikov spregleda. In da so šolarji / študenti na počitnicah, tako da jim ne pridejo metat jajc v stavbo, kot nekoč. Morda bo kdo pojamral na Facebooku, hujšega odziva pa ni pričakovati.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Futrajte jih še naprej.......Kao šenkujejo vam GB ki jih niti ne porabite, plačate pa jih. Take rabijo :valjamse::valjamse::valjamse: Pri sosedu za 15€ dobim isto.
Dobro, spet ni treba nas, ki smo na Telekomu, imeti za bedake.
Verjetno je večina preverila, pri katerem ponudniku dobi za svoj denar več. Ko sem jaz svoje preračunaval, je bil pač Telekom najugodnejši. Pa če se ti sedaj na glavo postaviš. Ima pa vsak svoje zahteve in želje.

• Všeč mi je
Reactions: Perica

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
Ti bom napisal mojo osebno izkušnjo zakaj raje plačal nekaj EUR več na Telekomu kot pa grem k drugemu operaterju. Ko sem še bil s TV in nternetom na kablu pri telemachu je net sicer normalno deloval, TV pa je v smislu kvalitete slike zelo pešal. Danes ko imam optiko pri Telekomu lahko rečem, da je slika na istem TV-ju neprimerno boljša, HD programi recimo so svetlobna leta pred tem kar je bilo na Telemachu. Zakaj ne vem, samo pišem kar sem opazil kot uporabnik.

Ko potrebujem kakšno spremembo na paketu, pokličem in če se mudi mi celo online vse uredijo, če je nuja grem k njim v eden od centrov in po maks 5 minut čakanja sem postrežen in uredimo vse kar želim. V telemachu je v njihovem MB centru takšna gužva, da se čaka tudi po pol ure in več da prideš na vrsto. Komunikacija s stranko je na nivoju, jaz sem tam zaradi njih in ne oni so tam zaradi mene....

Res redko se dogaja, da pride do izpada omrežja, da imam slab signal, da ....Spet pišem kot uporabnik, ampak recimo staršem na simobil-u se na njihovem domu redno dogaja, da imajo slab signal, bratu, ki je na Telemachu enako. Pri meni je praviloma signal na isti lokaciji vedno boljši. Mogoče so telefoni ali kaj druga, ampak to pač opažam.

Evo in zaradi vsega tega raje plačam par EUR več in imam mir ter storitev kot jo pričakujem, kot pa odnos, ki si ga po mojem mnenju ne zaslužim. Nekomu drugemu pa je pač pomembno, da je poceni in ga vse to kar mene moti ali mi je pomembno pač ne moti. To je življenje in prav je, da smo si različni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ista zgodba v eni ulici, ravno včeraj je od kolega sosed razlagal, on ima Telekom optiko in dela odlično, oba druga soseda pa sta priklopljena na Telemachovo, nosntop problemi. Prav tako so se pri moji doma priklopili na Telemach optiko. TV in internet več ne delata kot pa delata. Sicer jima enega računa celo niso računali ampak zadeva še vedno šteka.... ni konca.