Imam Samsunga Galaxy S22 in S21FE 5G pa v nastavitvah telefona sploh ni volte oz vowifi SMS pa je prišel da je vklopljenoVowifi in volte je trenutno podprt na določenih Samsung telefonih in Iphone ios 12 naprej.
Imam Samsunga Galaxy S22 in S21FE 5G pa v nastavitvah telefona sploh ni volte oz vowifi SMS pa je prišel da je vklopljenoVowifi in volte je trenutno podprt na določenih Samsung telefonih in Iphone ios 12 naprej.
Imam Galaxy S24. Prejšnji teden sem poslal SMS za aktivacijo VoLTE. Po odgovoru sem telefon ponovno zagnal, vendar možnosti vklop VoLTE ni bilo v nastavitvah. Včeraj sem ponovno poizkusil, a opcije vklopa še vedno ni bilo. Danes pa sem namestil posodobitev One UI 6.1 in po restartu se je v statusni vrstici poleg jakosti signala pojavil napis VoLTE.Imam Samsunga Galaxy S22 in S21FE 5G pa v nastavitvah telefona sploh ni volte oz vowifi SMS pa je prišel da je vklopljeno
Drugi link z Googla:OTV TV BOX 4K ultra HD v meniju pa piše: rk322X-box
Sedaj vidim, da je preveč komplicirano. Libreelec ni android, ampak Linux. Gor sicer laufa Kodi, vendar bi za RTV rabil dodatek (https://dam-pav.github.io/), ki pa se ne osvežuje več.Najlepša hvala! AMPAK - res nimam pojma kaj moram naredit - šnelkurz za
Sedaj sem se sicer prebil skozi osnovna navodila, pa vseeno bi rabil še malo pomoči pri izbiri verzije za dolpotegnit, pa potem a samo SD vtaknem not?
OK. Če je itak za stran, kaj pa se lahko zgodi, če naložim gor nov rom - seveda po tvojih navodilih, ker nimam pojma kako se to naredi.Preden bi ga (box) vrgel stran, bi zadevo še razkopal in malo pogledal kateri čipi so gor nalotani.
Morda kaj takega paše:
Android Tv Rom for rk3229 esp8089
Can anyone know if there are Android TV roms for the rockchip 3229 with esp8089 wifi chip?xdaforums.com