Jst ko sem se prestavil iz A1 na Telekom pred dvemi leti me je tudi to malce presenetilo... ampak se navadis . Zdaj me je pa strah na Telemach it, da ne bo se korak nizje...
Točno na Telemach sem šel s Spar mobila. Res je, kot pravi ememko , glede pokritosti je Telemach na 3G in 4G precej boljši (pogoj za podatkovni prenos). Večinoma povsod lahko uporabljaš internet. Telekom premaga Telemach le pri dosegljivosti za klice in MMS zaradi še boljše pokritosti z 2G. Ampak, kot si ugotovil, je 2G neuporaben za karkoli podatkovnega.Jst ko sem se prestavil iz A1 na Telekom pred dvemi leti me je tudi to malce presenetilo... ampak se navadis . Zdaj me je pa strah na Telemach it, da ne bo se korak nizje...
Kar se tice lastnega telemach omrezja pa so vseeno precej odzadaj.
Eno vprašanje... na eni številki imamo v uporabi Telemachovo naročniško kartico ter številko ki se začne z 070 292 XXX. Pa smo kupili v Sparu to Sparmobil kartico ker je na Telemachu na lokaciji zafrkaval signal in smo hoteli preizkusit in sedaj zadeva deluje vrhunsko. Pa so se odločili da bi sedaj imeli ta Sparmobil ampak prenesli bi številko iz Telemacha na Sparmobil. Pa sedaj gledam kako poteka prenos:
https://www.spar-mobil.si/kako-postanem-uporabnik
Zdaj pa mi ni jasno, a je mogoče v Sparmobil prenesti samo številke s predponami:
051-*** ***
031-*** ***
041-9** ***
051-*** ***
ostalih pa ne gre?
Hvala!
LP,
Matej
Tale Mobi opcija je dejansko najugodnejša prav za tak namen, kot ga planiraš ti, če kupiš Mobi vrednostnico s 50 % popustom (plačaš 10 €, polniš za 20 €) tedaj, ko je na razpolago in pravzaprav dobiš 400 enot za manj kot 2 € mesečno. Kolikor spremljam v zadnjih letih, je taka ponudba redno na voljo trikrat letno po cca. en mesec. Praviloma te Mobi vrednostnice (10+10) ponujajo v Sparu in Intersparu (januarja, aprila in septembra), občasno pa tudi v Telekomovih centrih. Ta ponudba velja oz. poteka tudi ta mesec.Gledam tudi da je Mobi paket zakup 400 enot za 3,95€ mesečno. Tudi to je opcija.
Teh 10€ za 20 moraš porabiti v 3 mesecih, ker se vsak mesec odvzame 4€ dobroimetja. Torej si porabil zgolj 12 Plačal sicer 10. Kam z viškom (ki se sicer sicer kopiči)?
Po 90-ih dneh moraš spet polniti. Tokrat boš samo za 5, da jih bo skupaj 5 + 8 (od prej), da boš porabil v treh mesecih 12, en evro pa spet ostane na zalogi.
sledi, da boš za 6 mesecev porabil 10 + 5€.
Z viški, ki se počasi naberejo imaš pa kak klic v tujino poplačan.
Imam avtomatsko podaljševanje. Kljub temu zahtevajo "osvežitev" računa na 90 dni.
A sigurno prav vpišeš? Kako pa telefonsko vpišeš?Je imel/ima kdo težave s preusmeritvijo? Želim brezpogojno preusmeritev vseh klicev vender storitev ne deluje.
Poskusil sem ukazni niz (USSD) **21*številka*10# klic in dobim sporočilo "Setting Registration Failed". Tudi pri njihovi tehnični pomoči ne vedo kaj je narobe.