Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.504
772
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Predvsaem je odvisno od telefona, ce omogoca hkratno povezavo preko GPRSja in govorni kanal... V vecini primerov se pretok podatkov med klicem prekine... vcasih pa tudi klicatelju javi, da je stevilka zasedena...

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Ali pa USB modem, prav takšen, kot ga drugje pakirajo v Instant internet.
A Simobilov je brez konzervansov
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
prinesi mi le še en paket brez konzervansov in vrečo HSDP-ja,...

b

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.504
772
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kakor kdaj...

Zadnjic sem sredi Ljubljane (pri NUK-u) nekaj nujno rabil... prizgem notebook, se povezem...potem pa traja in traja in traja in traja... in nisem mogel narediti tistega, kar sem nameraval...pa sem po nekaj poskusih obupal in se povezal preko BT na Nokio N95 z vstavljeno M@ kartico... potem pa je slo BP in sem v nekaj sekundah naredil tisto, kar prej ni slo...

Drugace pa dela tale HSDPA kartica od Si.mobila kar OK...ceprav mi je bila tastara bolj vsec (ker je bila lahko stalno v rezi... tanova prevec ven strli...)

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ

Kako je možno na S! asistentu preverit porabo za preteklo obdobje, če še ni narejen račun? Za tiste dni, ko že maš nov interval, pa še ni računa za preteklo porabo?

LP
Peter

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
1gb Iimaš za to kar si napisal zadosti (računaj s tem da je bilo prej na MCCjkah 500MB in da je imela večina zadosti).
Če skleneš novo razmerje pa glej ali bi rad za obe številke dobival 1 račun ali dva (poveš ob sklepanju).
modema ne rabiš jemat saj lahko internet furaš preko mobilca (kabel, bt,...).

l.p. b

Meni je blo to moteče preko telefona se z rač. povezovat. Sej ne rečem, če rabiš kaj nujno je ok.
Pri telefonu ti gre žitro baterija in če nimaš polnilca sabo je mal j....

lp

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
prinesi mi le še en paket brez konzervansov in vrečo HSDP-ja,...

b

Še meni enega... sem ugotovil, da moja data kartica od VMC-jke v 6120-ki deluje preeeeecej hitreje.
Koliko bi stalo, če bi hotel imeti samo HSDPA express kartico? Vrnem staro VMC-jko z Edge-om :)

lp,
Mpix

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne moreš vrniti,... pozanimaj se koliko bi te prišla nova, ali pa mi daj podatke na pm pa ti jaz preverim v ponedeljek za koliko bi se moral olajštat,...

l.p. b

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
ne moreš vrniti,... pozanimaj se koliko bi te prišla nova, ali pa mi daj podatke na pm pa ti jaz preverim v ponedeljek za koliko bi se moral olajštat,...

l.p. b

Sem se že pozanimal. V bistvu... kazen za predčasno prekinitev pogodbe VMC, doplačilo za express kartico in ponovno 24 mesecev vezave. So mi naračunali nekaj čez 120€. Morda bom pa še nekaj časa na Edge tehnologiji... Potem bom pa
videl, kateri operater bo imel najugodnejši in najhitrejši prenos podatkov.

Je pa express kartica res nerodna zaradi velikosti. Še malo za razmislit, vseeno hvala za pomoč.

lp,
Mpix

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
v bistuvu če imaš nokio 6120 si kupi bt za računalnik in nokio uporabljaj kot modem,... bo šlo hitreje.

l.p. b

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Na kateremkoli naročniškem paketu lahko zakupiš podatke. Tudi na sedajšnji voice številki lahko dodaš data paket in imaš pač zakuljene podatke.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
To že. Sam a pri pri VMMC ni drugače? Ker tam se vežeš 24 mesecev, dobiš cenejšo kartico ter neko količino podatkov, ki pa jih verjetno lahko le preko VMMC koristiš? Ne pa preko svoje voice telefonske številke.

LP
peter

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Bravo ArmanI tako se govori,..
Sedaj imaš lahko zakupljene podatke tako na normalni številki kot tudi na mcc-jki.
Cene so iste
cheer.gif

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
da ne pozabim,...
je kdo omenil da ima Si.mobil od 15.10. brezplačen prehod na si.mobil.
Stranka, ki prehaja na Si.mobil sicer plača staremu operaterju 5€ a za to na prvem računu dobi dobropis
aplauz.gif

b

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
medo10 takole je to pri paketu Mobilni Internet je prednost samo ta, da lahko dobiš MCC-jko oz USB modem po tako nizki ceni. Če ne potrebuješ MCC-jke kupiš naprimer nokio 6120 ki podpira HSDPA in jo imaš za klice in prenos podatkov to je po moje sedaj best buy za moje pojme.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.