Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Nekam mlačno mi delujeta simobil in tušmobil letos, sploh zdaj ko ima Mobitel tako cenejše aparate, kot tudi skoraj enako ugodne klice, da o prenosu podatkov niti ne govorimo (+faktor zanesljivosti).

sinnerman

2.900.registrirani uporabnik
12. mar 2008
32
0
6
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Kaj pa Nokia E65?

lp

Stane v prosti prodaji tolk k pr simobilu z 2letno vezavo.
confused-1.gif

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Eno vprašanje.... Z mobitela sem presedlal na Smart20. Dobil sem začasno številko in password za Si.asistent. Za vstop moram vpisati telefonsko številko in ta pass... Zdaj pa me zanima, če se prijavim z začasno številko, bo potem ko se mi prava številka prenese šla prijava v asistent skozi ali ne?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Eno vprašanje.... Z mobitela sem presedlal na Smart20. Dobil sem začasno številko in password za Si.asistent. Za vstop moram vpisati telefonsko številko in ta pass... Zdaj pa me zanima, če se prijavim z začasno številko, bo potem ko se mi prava številka prenese šla prijava v asistent skozi ali ne?

Bo šla prijava...samo namesto začasne številke boš moral takrat vpisati tvojo cifro

AIRMAN

Zelenc'
27. jan 2008
20
0
1
Dodajanje certifikatov na Si.asistentu zdaj deluje. Pregledovanje računov s Firefoxom še ne.

sinnerman

2.900.registrirani uporabnik
12. mar 2008
32
0
6
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Prej me je prijatelj klical, ko je plačeval račun in pravi naj bi prišle Nokie 6500 slide v center
smile-1.gif

Sj ne da jim ne dam 5% za pogum da so pripeljali nov telefon v ponudbo, samo če že dajejo lanskoletne telefone not (nokia slider), bi lahko dali še nokio 6110 not (poleg n82).

Gps telefoni med 200-300€ grejo za v med, glede na to da "za nizko ceno" lahko gori inštaliraš Garmin XT. To se je lepo videlo ko je bila n95 pri simobilu 270€.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Razlika je samo, da je N95 folk kupoval zaradi tega ker ima vse, ker ima 5MP soliden fotič, GPS, WLAN in podobno. 6110 Navigator ima od tega zgolj GPS in je pravtako pameten telefon. Razmišljam v tej smeri Garmin 200 za 129€ in Nokia 6120 Classic za cca. 80 €. Torej, GPS-a pa res ne rabim peš oziroma bi ga zelo redko, takrat pa lahko s seboj vzamem tudi Garmina. Plus, da je Garmin precej bolj priročen in inuitiven kar se navigacije tiče.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če ti telefoni niso všeč jih lahko kupiš v prosti prodaji, peko e-baya, na bolhi,... izbire imaš veliko.
nikoli ne bo možno ustreči vsem tako da,...

poleg tega pa operater prodaja storitve, telefoni so le za zraven,...

l.p. b

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Da kar tukaj vprašam.... Zanima me kako se izklopi tisti odzivnik ko me kdo kliče? 6x mi pozvoni, nato se vklopi odzivnik, jaz pa tega nočem?....

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.