Citat:
Imam dva problemčka s Si.asistentom, pa me zanima, če ima kdo podobne težave. Prva stvar je, da ne morem namestiti certifikata. Prijavim se z geslom, kliknem na 'Certifikati', kjer gumb 'Dodaj' ne dela oz. se ga ne da klikniti.
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
Tale simobil se malo zajebava z nami, uporabniki, imam zadnje čase tak občutek.
Telefoni recimo e51 in k850 imajo cene enake retail cenam po evropi, kljub temu da se z 2 leti vežeš. Tudi izbira telefonov je zelo skromna sploh kar se tiče novotarij.
Sam sem uporabnik simobila že 8< let in sem šel takrat iz mobitela k simobilu ravno zaradi obratnih zadev kot sem jih zgoraj napisal.
Upam da čimprej pride T-2 na sceno, da se dokončno odločim ali ostanem še na Simobilu ali grem, ker so me res razočaral, sploh z ponudbo telefonov.
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
Tale simobil se malo zajebava z nami, uporabniki, imam zadnje čase tak občutek.
Telefoni recimo e51 in k850 imajo cene enake retail cenam po evropi, kljub temu da se z 2 leti vežeš. Tudi izbira telefonov je zelo skromna sploh kar se tiče novotarij.
Sam sem uporabnik simobila že 8< let in sem šel takrat iz mobitela k simobilu ravno zaradi obratnih zadev kot sem jih zgoraj napisal.
Upam da čimprej pride T-2 na sceno, da se dokončno odločim ali ostanem še na Simobilu ali grem, ker so me res razočaral, sploh z ponudbo telefonov.