Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Men pokaže še vedno 0,01
confused-1.gif

Tudi meni
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
pa na paketih Smart20 telefone

Samsung x550
Samsung x520
Samsung e900
Motorola w519

za 1€ ...

AIRMAN

Zelenc'
27. jan 2008
20
0
1
Imam dva problemčka s Si.asistentom, pa me zanima, če ima kdo podobne težave. Prva stvar je, da ne morem namestiti certifikata. Prijavim se z geslom, kliknem na 'Certifikati', kjer gumb 'Dodaj' ne dela oz. se ga ne da klikniti. Sprobal v FF in IE, imam pa certifikata od Klika in Pošte. Drugi problem pa je, da mi v Firefoxu ne pokaže posameznega računa, če v arhivu računov kliknem nanj. V IE dela, v FF pa napiše tole: Napaka pri nalaganju stylesheeta: Stylesheet XSLT nima vrste MIME XML:https://ecare.simobil.net/xslt/BillToHtml_v2.3.xslt

confused-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Imam dva problemčka s Si.asistentom, pa me zanima, če ima kdo podobne težave. Prva stvar je, da ne morem namestiti certifikata. Prijavim se z geslom, kliknem na 'Certifikati', kjer gumb 'Dodaj' ne dela oz. se ga ne da klikniti.

Z dodajanjem certifikatov imajo težave, ki naj bi bile rešene v prihodnjem tednu.
smirk-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Zakaj ne? Pa to je ja eden najboljši telefonov na trgu? A se gre SiMobil sado-mazo?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Od danes naprej je na Si.asistentu implementirana sprememba Opcije stacionarni ....

sinnerman

2.900.registrirani uporabnik
12. mar 2008
32
0
6
Tale simobil se malo zajebava z nami, uporabniki, imam zadnje čase tak občutek.

Telefoni recimo e51 in k850 imajo cene enake retail cenam po evropi, kljub temu da se z 2 leti vežeš. Tudi izbira telefonov je zelo skromna sploh kar se tiče novotarij.

Sam sem uporabnik simobila že 8< let in sem šel takrat iz mobitela k simobilu ravno zaradi obratnih zadev kot sem jih zgoraj napisal.

Upam da čimprej pride T-2 na sceno, da se dokončno odločim ali ostanem še na Simobilu ali grem, ker so me res razočaral, sploh z ponudbo telefonov.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.091
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:

Telefoni recimo e51 in k850 imajo cene enake retail cenam po evropi, kljub temu da se z 2 leti vežeš. Tudi izbira telefonov je zelo skromna sploh kar se tiče novotarij.

Sam sem uporabnik simobila že 8< let in sem šel takrat iz mobitela k simobilu ravno zaradi obratnih zadev kot sem jih zgoraj napisal.

Upam da čimprej pride T-2 na sceno, da se dokončno odločim ali ostanem še na Simobilu ali grem, ker so me res razočaral, sploh z ponudbo telefonov.

Telefonov je v ponudbi ogromno. Verjetno ne prodajajo tvojega željenega modela in se tle razburjaš.

Vejemi, da ko pride T2 ne bodo imeli tretino telefonov v ponudbi kot jih ima Simobil.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:

Ker telefon si pa želiš?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.