Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sinnerman

2.900.registrirani uporabnik
12. mar 2008
32
0
6
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Telefonov je v ponudbi ogromno. Verjetno ne prodajajo tvojega željenega modela in se tle razburjaš.

Vejemi, da ko pride T2 ne bodo imeli tretino telefonov v ponudbi kot jih ima Simobil.

Ma ja, vsi telefoni ki so kolikortoliko zanimivi in niso ravno 1€ recimo e51, p1i, k850,... so 70< € dražji kot pri konkurentih. Potem ti pa še napolzanesljivi vir zgoraj pove da n82 telefona sploh imeli ne bodo pri simobilu.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Telefonov je v ponudbi ogromno. Verjetno ne prodajajo tvojega željenega modela in se tle razburjaš.

Vejemi, da ko pride T2 ne bodo imeli tretino telefonov v ponudbi kot jih ima Simobil.

Ma ja, vsi telefoni ki so kolikortoliko zanimivi in niso ravno 1€ recimo e51, p1i, k850,... so 70< € dražji kot pri konkurentih. Potem ti pa še napolzanesljivi vir zgoraj pove da n82 telefona sploh imeli ne bodo pri simobilu.

smile-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
A ze?
shocked-1.gif

He he .. si mal
evil.gif

Kakšni so problemi bili vmes s certifikati, nimam pojma, ker sama sem ga dodala takoj, ko je bilo mogoče. Prejšnji teden sem pa isto želela naresti za službeno številko, pa no go ...
smirk-1.gif

Kar me v takih primerih najbolj moti je to, da ne napišejo na prvo stran jasnega obvestila, da zadeva (začasno) ne deluje.
jezen.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pa se sploh da to narest za sluzbeno stevilko? Ker jaz sem to ze enkrat spraseval na Si.mobil, pa so rekli, da to lahko naredi le lastnik stevilke (firma) ...

Zakaj da se ne bi dalo naresti za službeno številko? Saj uporabnik številke je firma
smile-1.gif

Najprej sem tudi sama to pomislila (da ne gre dodeliti certifikata za službeno številko), vendar ni nobenega posebnega opozorila, da to ne bi šlo. Saj obstajajo certifikati tudi za take namene (SIGOV-CA, SIGEN-CA, ...)
smile-1.gif

Ker sem hotela stestirati, ali imajo generalno napako (preden zatežim, da nekaj ne dela), sem (pametno
jezen.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz sem pred casom (takrat, ko so dali ven to, da je mozno dodat certifikat in ko je zacelo tudi dejansko delat
smile-1.gif
) dodal certifikat za zenino stevilko in probal sem tudi za svojo sluzbeno... pa pri zenini je slo BP, pri moji sluzbeni pa je vztrajno javljalo neko napako...

Pa sem takrat klical, ce lahko preverijo, kaj je narobe, pa je gospodic na drugi strani linije rekel, da ne gre zato, ker je lastnik in placnik za to stevilko podjetje... in da izpisek stevilk lahko dobijo le v podjetju... in da se kao zato ne da dodat certifikata
frown-1.gif
...

Tako nekako tudi pise tukaj >> KLIK

Kako do gesla

Geslo prejmete ob sklenitvi novega naročniškega razmerja oz. ob izpolnitvi zahtevka o dodelitvi gesla (velja tudi za obstoječe naročnike) v vseh centrih Si.mobil - Vodafone in pri izbranih pooblaščenih prodajalcih. Geslo lahko pridobi samo naročnik naših storitev kot fizična oseba oz. pooblaščena oseba pravne osebe .

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

smile-1.gif

in potem bo šlo veliko uporabnikov tja, kjer bodo za isto naročnino, dobili cenejši telefon. in če še nisi opazu, je skoraj samo še tko, ali gre za direktorje ki maš itak službeni telefon ali pa za povprečne uporabnike. in zgleda da so pomembni samo še d
rolleyes-1.gif
irektorji

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Pa sem takrat klical, ce lahko preverijo, kaj je narobe, pa je gospodic na drugi strani linije rekel, da ne gre zato, ker je lastnik in placnik za to stevilko podjetje... in da izpisek stevilk lahko dobijo le v podjetju... in da se kao zato ne da dodat certifikata ...

Bomo videli, kaj bo, ko bo delalo dodajanje certifikata. Res pa je, da pri nas ne gre za službene številke, namenjene klicanju, ampak imamo podatkovni paket. Tisti graf porabe je tako nenatančen, da smo zaprosili za geslo, da lahko preko si.asistenta spremljamo porabo, da ne bi prišlo do prevelike prekoračitve.

Citat:
Tako nekako tudi pise tukaj >> KLIK

Kako do gesla

Geslo prejmete ob sklenitvi novega naročniškega razmerja oz. ob izpolnitvi zahtevka o dodelitvi gesla (velja tudi za obstoječe naročnike) v vseh centrih Si.mobil - Vodafone in pri izbranih pooblaščenih prodajalcih. Geslo lahko pridobi samo naročnik naših storitev kot fizična oseba oz. pooblaščena oseba pravne osebe

Čaki - tukaj piše samo o geslu, nikjer pa ni omenjeno, da ni možna uporaba Si.asistenta s certifikatom
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za dodajanje certifikata pa se moras najprej prijaviti z geslom... vsaj tako je bilo na zacetku... se se spomnim, kako me je gospodicna na CPNju prepricevala, da bi moral dobiti geslo ob sklenitvi narocniskega razmerja... pa sem ji rekel, da takrat, ko sem jaz sklenil narocnisko razmerje, sploh se ni bilo gesel
smile-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Za dodajanje certifikata pa se moras najprej prijaviti z geslom...

Ahja ... saj geslo imam (tudi za službeno ...)
smile-1.gif

Btw, če te ne bi poznala, bi mislila, da delaš na Si.mobilu ... ker enako vprašanje sem najprej dobila od Simobila
hysterical-1.gif
)

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Mislim, da imajo certifikati v sebi davčno številko. Predvidevam, da če hočeš, da ti sprejeme certifikat, morata biti DŠ v certifikatu in DŠ naročnika enaki.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Mislim, da imajo certifikati v sebi davčno številko. Predvidevam, da če hočeš, da ti sprejeme certifikat, morata biti DŠ v certifikatu in DŠ naročnika enaki.

No, to bomo še videli, ali je res. Dokler pa so tehnični problemi z dodajanje certifikatov, pa je itak brezveze o tem razpravljati
smile-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
ksz

Mogoče ve kdo, če v mesecu, dveh, prihaja kakšna Nokia, ki bi bila z drsnim odpiranjem, dobrim fotoaparatom in WLANOM (kot kak novejši model n95)?

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Kot novejši model N95 vidim samo N96, ki ga SiMobil še zelo zelo dolgo ne bo prodajal, če ga sploh kdaj bo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.