Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Se strinjam z Marburgom... brez Alter.si bi en kup novosti šlo mimo. Novi paketi za prenos podatkov, vklop/izklop obvestil o prenešenih številkah...

Tega z zastonj prenosom številke npr. ni niti v obvestilih uporabnikom:

http://www.simobil.si/personal.aspx?nodeid=4939

Brez zamere, ampak nujno potrebujete novo stran. Nekaj čistega in preglednega ala Tušmobil.

Pa še nekaj... v zvezi s storitvami vsaj jaz želim SPAM... torej da mi na email pošiljate najnovejše stvari v zvezi z operaterjem. Zagotovo imate kje bazo emailov uporabnikov.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Brez zamere, ampak nujno potrebujete novo stran. Nekaj čistega in preglednega ala Tušmobil.
sorry ampak tuševa je lahko pregledna saj nimajo kaj gor postavit,...

l.p. b

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
45
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
stran je itak predpotopna.
crazy1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

To... je tudi res
smile-1.gif
.

Potem bom pa namesto "pregledna" raje uporabil izraz "pregledno strukturirana".

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Tuševa stran je brez pardona bolj pregledna od Mobitelove in Simobilove. Pa to da imata slednja več za predstavit ni noben izgovor. Pejte na apple.com in boste videli, koliko šele oni ponujajo in kako pregledno je vseskupaj. In sexy. :)

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
A nokia 6234 ma zraven adapter za micro SC kartico? Ker pol bi šlo brez kabla prenašat vsebino na računalnik (slike). Kje ga pa drugače majo? Denimo Hartlauer ga ma?

LP
Peter

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Tušmobileva stran sploh ni tako pregledna. Moti recimo počasno pomikanje po seznamu telefonov. Seveda je mnogo lažje postaviti pregledno stran, če imaš beta nabor storitev, kot recimo Tušmobil. Zelo dobro spletno trgovino ima recimo T-mobile. Tuš je sicer želel nekaj v stilu 2.0, ampak to ni ravno najbolj primeren pristop k designu (samo moje mnenje).

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Za mlade uporabnike se mi zdi predstavitev mobilnikov kar ok, za povprečnega slovenskega uporabnika pa niti malo ne. Potem pride takšen povprečni uporabnik v trgovino in hoče N95 za 1€, naročnina in vezava mu seveda ne potegneta, dokler ne dobi prve položnice, pa še to imajo nekateri zakasnitveni efekt.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
AfterEight: preglednost je meni solidna, še vedno pa je prostor za izboljšave. Je pa res, kot sem že omenil, da bi lahko tole drsenje po telefonih uredili tako, da bi delovalo učinkoviteje. Primer je tudi apple.com.

Vendar verjetno tega ne bodo šli popravljat, ker se jim pri tako skromni ponudbi niti ne splača...

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Božično-novoletna akcija pri Si.mobil - Vodafone od 5. novembra prinaša novim uporabnikom pol leta brez mesečne naročnine. Oglaševalska kampanja, ki podpira božično-novoletno akcijo z vodilom ”Ljudje, ki jim vi zaupate, zaupajo nam” je podkrepljena z raziskavo o zaupanju. Odličen pokazatelj priljubljenosti je tudi Si.mobilova 18-odstotna rast uporabnikov.

V ponudbi je tudi šest najsodobnejših mobilnih telefonov: ekskluzivno na slovenskem trgu Sony Ericsson V640i, omejeno serijo – model Samsung SGH-J600v v kombinaciji z Applovim iPod Shuffle, Samsung SGH-E250v, Nokio 5300, LG KE970 Shine in LG KG800 Chocolate.

Tole s Shufflom je pa najcenejši možen response na wtf.itak.si... iPod Nano, anyone?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Citat:
Božično-novoletna akcija pri Si.mobil - Vodafone od 5. novembra prinaša novim uporabnikom pol leta brez mesečne naročnine. Oglaševalska kampanja, ki podpira božično-novoletno akcijo z vodilom ”Ljudje, ki jim vi zaupate, zaupajo nam” je podkrepljena z raziskavo o zaupanju. Odličen pokazatelj priljubljenosti je tudi Si.mobilova 18-odstotna rast uporabnikov.

V ponudbi je tudi šest najsodobnejših mobilnih telefonov: ekskluzivno na slovenskem trgu Sony Ericsson V640i, omejeno serijo – model Samsung SGH-J600v v kombinaciji z Applovim iPod Shuffle, Samsung SGH-E250v, Nokio 5300, LG KE970 Shine in LG KG800 Chocolate.

Tole s Shufflom je pa najcenejši možen response na wtf.itak.si... iPod Nano, anyone?

Kje pa si to prebral za to akcijo da bo...??
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.