Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
jao jao, danes nabavo si.asistent. pa pod nastavitvami tak nemorem nic spreminjat. v cem je finta?

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
Vaše pravice: Omejen dostop

pa res, to postaja ze smesno ahaha
ne mi rect da moram spet tja it, bom onega kekca preko pulta cukno
tongue-1.gif

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:

tongue-1.gif

Težave imam z dostopom do Si.asistenta. Kaj naj storim?
V primeru morebitnih težav z dostopom do storitve Si.asistent se lahko za pomoč obrnete na brezplačno telefonsko številko 080 40 40 40 ali elektronski naslov info@simobil.si oziroma info.poslovni@simobil.si za poslovne stranke.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a ti to resno sprašuješ? pa sej si si že sam odgovoril na zastavljeno vprašanje...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:

tongue-1.gif

Tudi meni ni jasno kaj je smisel tega da moraš še dodatno zaprosit za polni dostop. Ko sem jaz zaprosil ob sklenitvi naročnine me ni nobeden opozoril na to nelogično "malenkost"
stupid-1.gif
tako ad sem moral ponovno zaprosit za polni dostop.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
jaja pametni spet vsi, vceraj sem tud mel tezave pa sem klico pa sem mogo nakoncu it na center po geslo
wink-1.gif
.

ce sem ze za omejen dostop moral tja hodit, ko nemores nic nardit, kaj sele za dostop kjer dejansko lahko naredis skodo.

ma ja jaz tud nevem, kaj je onemu tak tesko blo vprasat, ce mi lahko ponudi neomejen dostop? jaz pa tud nisem vedo, da obstajata dva.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
jaja pametni spet vsi, vceraj sem tud mel tezave pa sem klico pa sem mogo nakoncu it na center po geslo
wink-1.gif
.

ce sem ze za omejen dostop moral tja hodit, ko nemores nic nardit, kaj sele za dostop kjer dejansko lahko naredis skodo.

ma ja jaz tud nevem, kaj je onemu tak tesko blo vprasat, ce mi lahko ponudi neomejen dostop? jaz pa tud nisem vedo, da obstajata dva.

Kakšen Kekec, ti si Rožle. A ti je veter še tisto bogo sivo celico odnesel. Če maš zdaj geslo, kliči na 080 pa ti bodo vse uredili. Edino, če je problem, ko te bo teta za tretji in peti znak prosila?

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
pa kaj ti mas kaki kompleks? da moras na vsako stvar pametovat in 10x povedano se potrdit.

vse to sta ze borovnica in sawyerx povedala, pol pa se vprasaj kdo ma pomankanje sivih celic.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
da ponavlja stvari, ki so jih drugi pred njim ze povedali? in se dela norca z uporabnikov? hvala lepa za tako pomoc

Nazadnje urejeno:

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Meni se samo zdi, da se ti delas norca. Ce pravis, da so drugi ze povedali te stvari, jih potem upostevaj, ne pa da sprasujes in nabijas.. Sicer pa, v desnem zgornjem kotu je gumb "odjava".
wink-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Morda kdo ve, kje se v Si.Asistentu menja datum pošiljanja računa? Sem sicer našel "menjava billing cikla", kjer lahko izbiraš med 6/13/20/27. predvidevam da je to to, vendar zraven piše da je strošek menjave cikla 6,30 EUR. To je treba plačati ali kaj?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Če takrat ko mi poteče vezava spet sklenem neko novo vezavo, si lahko takrat nastavim nov cikel? Če lahko, potem se mi sedaj ne splača plačevati, glede na to da imam še par mesecev do konca vezave.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
to nima nobene zveze s vezavo oz..s aneksom...tko da vsakem priemru boš plačal če boš htel menjat...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Morda kdo ve, kje se v Si.Asistentu menja datum pošiljanja računa? Sem sicer našel "menjava billing cikla", kjer lahko izbiraš med 6/13/20/27. predvidevam da je to to, vendar zraven piše da je strošek menjave cikla 6,30 EUR. To je treba plačati ali kaj?

Ja na žalost... Še ena od cvetk pri simobilu...

Predlog za vodstvo: Ena menjava naj bo brezplačna na leto, ostale plačljive po tej ceni...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.