Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
KSZ

Vem, da ne spada pod ''novo'' ampak vseeno.
Simobilov internet mi namreč prekinja po tekočem traku. V 8-9h urah na dam mi prekine vsaj 7x.
Da ne govorim, da se dogaja tudi po 15x in več v razponu 8h ur.
Stvar sem prijavil na 080, povedal štorijo že pred dvema mesecema ali več.
Gospodična mi je rekla, da če pač ne uspejo porihtati mi pač znižajo mesečno naročnino.
Med tem sem prejel že 2 računa. Poklical sem ponovno in prijavil ponovno ''napako'' a spet NIČ.
Plačal položnico spet; ponovno poklical in jim dal vedeti, da naslednje NE mislim poravnati v celoti!!
Čez 14 dni ko se stanje ni spremenilo sem napisal še mail na info@.
Minilo je vsaj 3 tedne pa odgovora nobenega....le konstantno prekinjajne povezave.
Le povratni mail, da se zahvaljujejo za in bla bla bla.

Z modemom ni narobe nič ker mi isto prekinja če se povežem preko telefona.
Sprobal modem tudi na drugi lokaciji; doma in Portorož dela brez problema.

Ne vem ali na S!mobilu ne berejo mailov in ne prisluhnejo svojim strankam?
OK sej če niso sposobni porihtat bi pač poklicali ali odpisali in povedali imamo problem; ne moremo (ne znamo, nočemo) porihtat.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Že poklical pa tud pisal! Pa ne samo enkrat
bonk.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Nisi prejel nobenega odgovora s strani agenta, ko si pisal na Info? Če ne, mi pošlji ZS.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
halo,
kot zaposleni na Si.mobilu odločno zavračam tvoje trditve, da za poslani mail nisi prejel odgovora v roku treh tednov.
predlagam, da mi svojo težavo posreduješ na mail ali zs skupaj s tvojim email naslovom da raziščem kje bi lahko bil problem, saj se na maile odgovarja v bistveno krajših časovnih intervalih kot je 3 tedne,..

l.p. b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
halo,
kot zaposleni na Si.mobilu odločno zavračam tvoje trditve, da za poslani mail nisi prejel odgovora v roku treh tednov.
predlagam, da mi svojo težavo posreduješ na mail ali zs skupaj s tvojim email naslovom da raziščem kje bi lahko bil problem, saj se na maile odgovarja v bistveno krajših časovnih intervalih kot je 3 tedne,..

l.p. b

Kolikor sem sam razbral je oemenil, da je prejel odgovor in sicer v smislu kot; "Hvala, ker ste nam posredovali, bla, bla, potrudili se bomo bla, bla, najkrajšem mogočem času!" In očitno mu je ta čas presedel, kajti konkretnega odgovora s predlagano rešitvijo še ni prejel oz. minilo naj bi tri tedne
rolleyes-1.gif
. Torej rešitve še ni očitno.

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne bom se spuščal v podrobnosti, saj mi je jasno kaj je prejel in kaj ne,... postopek poznam v nulo in 99% verjetnost je da nekaj v zgodbi ne štima,.. tisti odstotek pa je lahko napaka sistema ali napaka agenta,.. to pa bi rad ugotovil,..
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Bomo ugotovili. Sem prejel ZS.

@halo: V kolikor se bo še kaj potrebovalo, pa ti javim.
BTW: Svoje SPAM folderje si preveril, da ti odgovora ne meče tja?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Je kaj znanega kdaj bo imel Simobil na voljo Nokia Messaging? Sedaj imam naročnino na storitev na Mobitelu, koristim jo pa na Simobilu.....
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Se pridružujem borovnici in trdno stojim za njegovo trditvijo.

Sicer pa, halo, kje ti prekinja? Geografska lokacija in pa, zunaj/v poslovnem prostoru/doma/...? Skratka, v kakšnih razmerah? Napiši podrobneje, lahko privat. V katerem času najpogosteje potrebuješ podatkovni prenos?

Lp.

Smrkyyy

Zelenc'
18. apr 2010
1
0
1
Živjo mene pa zanima če se kej ve kdaj bo kašno znižanje cen telefonov? Konkretno me zanima za Sony Ericsson Satio
Hvala!

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
S! s 3ritih Žirov (Tuš že ma), pa tudi Podčetrtek bi počasi lahko urihtal z malo hitrejšo povezavo kot 3-8 kB/s.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.